2777
2789
عنوان

علاقه مند شدم

265 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من تو اینستا کار میکنم و عاشق یکی از همکارانم شدم هرچند که اوایل زیاد از این آدم خوشم نمیومد و اگه دایرکتی هم بود خیلی رسمی بود اما الان تو دایرکت ها خیلی خودمونی شدیم ولی همیشه برا هم عین داداش و خواهر بودیم حالا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی دوسش دارم اما نمیدونم اونم منو دوست داره یانه از کجا بفهمم علاقه دوطرفه است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علاقه ای اگه داشت خودش مستقیم یا غیر مستقیم می گفت، بیخیال 

نه فضای کاری ما جوری هست و هردو اونقدر برای خودمون برای خودمون یه سری چهار چوب های خاص داریم که نمی‌تونیم بگیم رفیق که نیستیم همکاریم 

نه فضای کاری ما جوری هست و هردو اونقدر برای خودمون برای خودمون یه سری چهار چوب های خاص داریم که نمی‌ ...

به هر حال اگه علاقه داشته باشه اونم با حرکات و رفتارش نشون میده

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره

خعلی بد وضعیه ....

منم جدیدا از یه پسری خوشم میاد خیلیییییی 

باهم رفیق هم هستیم ولی همین دیشب خواب دیدم با یه نفر وارد رابطه شده اسمشو با یه حلقه زده بیو‌ پیجش اسمشم آنیتا بود 

یعنی خوابای من با حقیقت مو‌نمیزنن قشنگ وقتی خوابم انگار تویه زندگی دیگم و همه چیو حس میکنم 

ببین با یه تپش قلب بزرگ و حال داغون از خواب پریدم خیلی بد بود خیلییییییی همو تو شُکم....

ولی میدونم حسم یکطرف و اون منو دوست خودش می‌دونه فقط☹️💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
به هر حال اگه علاقه داشته باشه اونم با حرکات و رفتارش نشون میده

اگع تولایو باشیم منو با یه اسم خاص صدا میزنه و وقتی من یه مدت نبودم خودش اومد استوری هام رو ریپلای کرد 

اگع تولایو باشیم منو با یه اسم خاص صدا میزنه و وقتی من یه مدت نبودم خودش اومد استوری هام رو ریپلای ک ...

والا نمیدونم چی بگم،بع هر حال همکارم باشید اگه علاقه واقعی باشه میاد میگه مردا با هیچ کس رودرواستی ندارن ولو اینکه حتی طرف همکار باشه،برا همین میگم از فکرس بیا بیرون بخاد که خودش میاد میگه

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
اخی 🥴دقیقا منم میترسم با یکی دیگه باشه 

قلبم درد می‌کنه 💔😂👌🏻

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
والا نمیدونم چی بگم،بع هر حال همکارم باشید اگه علاقه واقعی باشه میاد میگه مردا با هیچ کس رودرواستی ن ...

خودش می‌گفت جلو همکارانش که با همه خیلی رسمیه اما با من خیلی خودمونی هست میگیم و می‌خندیم