2777
2789
عنوان

شوهر بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفته بود گفتن فقط یه ۳ تومن میده دیگه هیچی تعلق نمیگیره بهش اخه ۱۰ سال بیمه فقط سه میلیون؟

خب باشه اولا از هیچی که بهتره، دوما بیمه براش حساب میشه. ۷۵درصد مبلغی که بیمه پرداخت میکرده بهش میدن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

انگار نمیخواد بره راحتی بهش ساخته

این چه حرفیه میزنی . همین حرفت و تصورت باعث بداخلاقیت میشه . بچه ۵ ساله هم میفهمه با ۱۰ تومن تا اخر عمر نمی تونه بیکار باشه . مهربون اخطار بده همین . معذرت هم بخواه . جواب میده

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
این چه حرفیه میزنی . همین حرفت و تصورت باعث بداخلاقیت میشه . بچه ۵ ساله هم میفهمه با ۱۰ تومن تا اخر ...

بابت چی معذرت بخواد؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب باشه اولا از هیچی که بهتره، دوما بیمه براش حساب میشه. ۷۵درصد مبلغی که بیمه پرداخت میکرده بهش میدن

حداکثر ۷۵ یه وقتا هم خیلی کمتر . کلا پولی ازش در نمیاد . مشکل چندر غاز پول بیمه حل نمیشه . باید مشکل اصلیو حل کنه

خیلی بی عقلی کرده زیر بارم‌نمیره ۱۰ سال بیمه بود اخرم هیچی بهش ندادن

بیمش که جایی نمیره عزیزم، سابقش میمونه بعد بیستا جای دیگه هم عوض کنه همشون رو بیمه قبلیش اضافه میشه سابقش 

به نظرم سرش قر نزنیا، درست و مهربون بگو که به فکر سرکار رفتن باشه و شما کنارش هستید همه جوره نگران نباشه 

سیاست داشته باشید خب 😊

می‌سازم زندگیمو با قوانین خودم 😉
حداکثر ۷۵ یه وقتا هم خیلی کمتر . کلا پولی ازش در نمیاد . مشکل چندر غاز پول بیمه حل نمیشه . باید مشکل ...

باید حل کنه ولی ایشون که هیچ کاری نمیکنه!

بابت چی معذرت بخواد؟

گفتم ازش بابا اصرارت معذرت بخپاه .ببین هر کسی حق داره یه وقتا دلش نخواد کار قبلیو انجام بده . کلی فکرو خیال کرده . پشتشم باد خورده . باید اراده کنه . از بچگیم کار کرده ظاهرا . یه کم همت میخواد راه انداختنش اگه بداخلاقی کنی . و حق ندی بهش واسه زندگیتون بد میشه . تو بده نشو میفهمی . بزار با اخلاق خوبت برگرده سر کار نه با تهدیدت . میفهمی؟

گفتم ازش بابا اصرارت معذرت بخپاه .ببین هر کسی حق داره یه وقتا دلش نخواد کار قبلیو انجام بده . کلی فک ...

چه ربطی داره اخه؟! این خانم حرفی هم نزنه مابقی پول به زودی خرج میشه

من خودم سالها کار کردم. این ماه استعفا دادم و به همسرم گفتم میخوام یکی دوماه استراحت کنم. پول بیمه هم میدم. بعد از این مدت هم سرحوصله میرم سرکار.

عزیزم من با یه بچه ۱ ساله و دانشگاه چطوری برم سر کار اخه

همه زنها بچشون رو بهونه ميكنند. بچه رو يا پيش مادرت يا خانواده نزديكت بايد بزاري يا بايد كاري ياد بگيري كه از تو خونه هم بشه كار كرد. 

من خارج زندگي ميكنم و اين خيلي نرمال هست كه خاتمها بعد مرخصي زايمان كه ٦ هفته هست بر ميگردند سر كار و بچه رو ميزان ديكير