2777
2789
عنوان

گوشیم. 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست
نمیشع

چرا درست نشد؟

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

با تعمیرات موبایل توی اینستا مشکلت رو مطرح کن ببر درست کنن توی شهر خودتون 

اخه من که پولی ندارم..... مامانممم عمرا درستش کنه.... تازع دعواممم میکنه. 😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ال سی دیش نسوخته نگران نباش  نامزد من تعمیر کار موبایله گفت همین کارو کن

باشه .....خدا کمکم کنه فقط مامانم بفهمه کارم زاره

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
چرا اینقدر غر میزنی

خب چیکار کنم..... اوضاعم خرابه الان هست که گریه کنم

کلید خاموش روشن با کلید ولوم پایین رو برای چند ثانیه بگیر ول نکن خودش ریست میشه، از شارژم بیرون بیار ...

ریستش کردم. 😞اگه درست بشع که یع دنیا ممنونتم

غر نزن اینقدر، خبرم کن چی شد

عزیززززززم یه دنیا ممنون درست شد  😭😭😭😭😭😭دوبارع خراب نشه

عززززیم یه دنیا ممنون درست شد  😭😭😭😭😭😭دوبارع خراب نشه

نمیشه فقط زیاد بهش فشار نیار همزمان چند تا کار نکن

من یکبار تو زیر زمین دانشگاه که نتش ضعیفه هم زمان هم فیلم دانلود میکردم هم تو اینستا بودم یهو گوشیم سوخت دیگه روشن نکن البته هواوی بود سامسونگ کمتر مبسوزه

خواهش میکنم ، کاری نکردم  نامزدم میگه نه نمیشه این گوشی ها یک وقتی هنگ میکنه

نمیدونم چجوریییی ازت تشکر کنمممم..... خیلی خیلی ممنون.... داشتم سکته می کردم  😭💋💋💋💋