dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 عنوان بیاید این بی بی چک و ببینید 360 بازدید | 31 پست دو تا حاله کم رنگ افتاده ببینید مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 1401/02/30 | 08:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12271 خرابه زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
مامان_لی عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3446 مثبتهچقدر بعد از نمونهگرفتن عکس گرفتی؟ پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 خرابه یکی دیگه بزن چرا خرابه عزیزم .دوتا حاله انداخت همون اول اما الان موند این شکلی شد مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 مثبته چقدر بعد از نمونهگرفتن عکس گرفتی؟ همون اول دوتا حاله کم رنگ انداخت این برای دیروز امروز صبح باز زدم منفی شد نمیدونم چرا ...اما علائمم دارم نمیدونم چیکار کنم مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 قطره چکانی بخر گلم اونا بهترن فکر کنم اونا بهترن حتما میگیرم مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 قطره چکانی بخر گلم اونا بهترن من دیروز این و گرفتم همون موقع این دوتا حاله کم رنگ و انداخت .باز امروز صبح زدم منفی شد ...نمیدونم چرا مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
_تسکین_ عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1545 همون اول دوتا حاله کم رنگ انداخت این برای دیروز امروز صبح باز زدم منفی شد نمیدونم چرا ...اما ... من چندماه پیش ک امپول اچ سی جی زدم اینجور شدمیه روز مثبت بود یه روز منفیولی در نتیجه منفیچقد از موعد پریودت گذشته؟
مامان_لی عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3446 همون اول دوتا حاله کم رنگ انداخت این برای دیروز امروز صبح باز زدم منفی شد نمیدونم چرا ...اما ... اگر یه بار مثبت، یه بار منفی شده، روی منفی بیشتر حساب کناگه مثبت باشه، هر چی بزنی مثبت میشه پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 من چندماه پیش ک امپول اچ سی جی زدم اینجور شدم یه روز مثبت بود یه روز منفی ولی در نتیجه منفی چقد ا ... ۱۲ روز بیشتره ک از تاریخی ک باید پریود میشدم گذشته مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
_تسکین_ عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1545 ۱۲ روز بیشتره ک از تاریخی ک باید پریود میشدم گذشته چرا ازمایش خون نمیدی؟خیلی گذشته ها
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 اگر یه بار مثبت، یه بار منفی شده، روی منفی بیشتر حساب کن اگه مثبت باشه، هر چی بزنی مثبت میشه اخه اللن گوگل زدم بصورت آنلاین از دکتر پرسیدم میگ اگر ی بار منفی شد ی بار مثبت روی مثبت حساب کن اما دو هفته صبر کن ببین پریود میشی یا ن ...هر کی ی چیزی میگ گیج شدم .اما خودم الان چند روزه ی نقطه کوچیک حس میکنم سمت چپ شکمم درد میگیره گاهی مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
dokhtaresahra مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1939 چرا ازمایش خون نمیدی؟خیلی گذشته ها میترسم منفی بشه ناامید بشم.میخوام ی دوهفته صبر کن ببینم پریود میشم یا ن مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون