2777
2789
عنوان

موضوع آزاد🥳🥱

152 بازدید | 28 پست

بیدار باش و صبور، ای فرشته زمینی بدان که دعای همه دردمندان بدرقه راه توست.....!    گام هایت استوار و برقرار ❤

پرستار# #‍ شیفت شب 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

سلام سلام خوبین خوبین 

وای بچه ها من خیلی خوابم میاد 🥱

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

اگه پرستار خوبی باشی صددرصد 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداقوت  مهربان  اینجا کدوم بخشه بیمارستانه ؟

ممنون 

اورژانس

تو روخدا خوش اخلاق باش،با همراهای بیمارا و خوده بیمارام مهربون باش،یه حمد و صلوات خوندم برات

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو روخدا خوش اخلاق باش،با همراهای بیمارا و خوده بیمارام مهربون باش،یه حمد و صلوات خوندم برات

ممنون عزیزم تمام سعیمو میکنم توکل به خدا

سلام سلام خوبین خوبین  وای بچه ها من خیلی خوابم میاد 🥱

سلام خسته نباشی 

حقیقتش از پرستارها روی خوش ندیدم

ب شدت با بیمار بداخلاق هستند

بیمارستان خصوصی هم رفتم باز هم

بداخلاق و...

واقعا چرا؟

ممکنه بگید خسته هستند و...

ولی کسی ک این شغل رو انتخاب میکنه

باید صبدر باشه..مخصوصا با بیمار

درد بیمار برای خودش کافیه

واقعا نباید نمک روی زخم پاشید

اوهوم    امیدوارم  هیچ کس راهیه بیمارستان نشه واقعا سخته  من با تمام وجودم   ...

بله خیلی سخته قدر سلامتی رو بدونیم هر روز و هر لحظه خدا رو شکر کنیم بخاطر سلامتی بالاترین نعمته🤗😍