2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نزار خیلی مفهموم بدی داره اطراف ما به کسی که بدکارس میگن اسماس سلیطس و جالبیش اینه جاری من گزاشته ...

اسما اسم کنیز حضرت زهرا سلام الله علیه بوده چرا همچین حرفی زدین یکم راجب اسم تامل کنید تحقیق کنید بعد حرف بزنید ما سیدیم برادرم خانمش باردار بود یکی دوماهه یک شب خواب دید یکی بهش میگه اسم دخترت و اسما بذار توجه نمیکنه و خانمش هم همین خواب و دید حتی زن همسایه شون هم خواب دید الان دخترش ماشاالله هزار ماشاالله دکترشده زرنگ خوشگل خانم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

اسما اسم کنیز حضرت زهرا سلام الله علیه بوده چرا همچین حرفی زدین یکم راجب اسم تامل کنید تحقیق کنید بع ...

مگه من معنی اسمو عوض کردم گفتم چیزی که من دیدم و شنیدم اسما توی چند شهر و زبان معنی بد هم داره وگرنه خودمم میدونم اسم عربیه و تو قرآن آمده و بنظرم جالب نیست معنیش میشه جمع اسم ها بعد کنیز حضرت زهرا ؟؟

لطفا شما هم نظر خودتو بده نظری کسیو ریپ نزن 

طفلی بچه 

مگه من معنی اسمو عوض کردم گفتم چیزی که من دیدم و شنیدم اسما توی چند شهر و زبان معنی ب ...

ببین برادرم حافظ قرآن بودن و الان فوت کرده 😔 وقتی یک آدم روزی یک جز قرآن کریم میخونن هردفعه بعد از هر نماز وقتی همچین خوابی دید و تکرار شد و الان دخترش تکه توی فامیل فقط ببینی خیره میشی در ضمن برای طرز فکرت متأسف باشید نه برای بچه داداشم که به اسمش افتخار میکنه و نام پدرش و زنده نگه داشته

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚