2777
2789
من جواب رد میدم بهش؟؟ حسش چیه بهم

چون دختر مهربونی هستی عاشقته خوب تو هم بهش، حس داری دلت میخواد ببینیش، وقتی میبینیش، قلبت تند تند میزنه دیگه جواب مثبت میدی

سکوت سرشار از ناگفته هاست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لباسات ابیه سال دیگه🤭🤭

درسته👌🍃

سوالای بعدیمم جواب بده لطفا 

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|
بگو ببینم چی میخوای

کی نامزد میکنم؟ امسال کربلا میرم؟

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|
ن امسال حامله نمیشی، حس میکنم کار شوهرت جور نمیشه

یه سوال دیگه،خودمون خونه می‌سازیم یا می‌خریم یا مجبور میشیم بریم خونه پدر شوهر رو تکمیل کنیم بریم اونجا زندگی کنیم؟؟

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی
یه سوال دیگه،خودمون خونه می‌سازیم یا می‌خریم یا مجبور میشیم بریم خونه پدر شوهر رو تکمیل کنیم بریم او ...

مجبور میشید برید خونه پدر شوهرت رو تعمیر کنید میرید اونجا 

مجبور میشید برید خونه پدر شوهرت رو تعمیر کنید میرید اونجا 

میدونی کی میریم؟؟؟

یه سؤال دیگه،مادرشوهرم به شدت مریضه،زنده میمونه یا میمیره؟

دردش، چیه 

به هیچکس نمیگه،فقط مرتب پیش دکتر زنان هست و عمل داره،نمیخواد بچه‌هاش ناراحت بشن,خوب میشه؟؟

به نظرت کی میریم خونه پدرشوهرم؟

به هیچکس نمیگه،فقط مرتب پیش دکتر زنان هست و عمل داره،نمیخواد بچه‌هاش ناراحت بشن,خوب میشه؟؟ به نظرت ...

رحمش، رو بر میدارن سرطان رحم گرفته خیلی کم زنده میمونه ی سال دیگه میرید