2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

47 بازدید | 7 پست

خیلی وقته ک احساس میکنم حس ذوق و شوقو دیگ ندارم قبلنا یه چیز کوچیک میگرفتم براش کلی ذوق میکردم ولی الان با خریدن گرون ترین و مهم ترین وسایلم کوچک ترین حس ذوقی ندارم اوایل فک میکردم درست میشه ولی الان دیگ مطمئنم من برا هیچی ذوق نمیکنم!نمیدونم بخاطر افسردگیه یا هر چی ولی فقط انگار دارم روزا رو میگذرونم و دنیا برام قشنگی نداره

افسردگیه احتمالا 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره منم خوراکی میخرم با گریه میخورم😢

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
اونایی ک افسردگی و بیماری های روحی نداشتن فک میکنن اینک میگم ذوق کور شدم ادا و اطواره در صورتی ک واق ...

نه درک میکنم خودمم یه مدت اینجوری شده بودم حالم با هیچی خوب نمیشد 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
نه درک میکنم خودمم یه مدت اینجوری شده بودم حالم با هیچی خوب نمیشد 

با مامانم رفته بودیم خرید همه چیز به چشمم انگار اشغال میومد منی ک عاشق خرید کردن بودم مگ میشه ذوق نکرد انگار ک دیگ هیچی به چشمم نمیاد یجوری شدم حتی ترسیدم از خودم!