2777
2789
عنوان

کیست و ال دی

78 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من بخاطر کیست 42 روز پریود نشدم بعدش ک رفتم دکتر ال دی داد و گف 21 شب بخور الانم دارم ال دی رو میخورم  وقتی ک ال دی تموم شه میشه 63  روز ک پریود نشدم  حالا میخام بدونم حتما بعد قطع مصرف ال دی پریود میشم یا بازم ممکنه نیاد خیلی میترسم 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

تا سه چهار روز بعدش پریود میشی.

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه کیست داشتم حتی اگه کیست کامل از بین نره بازم پریود میاد 

این قرص یه مقدار کیستت وکوچیک ترمیکنه

بالاخره به پریود شدنت کمک میکنه 

هرچی این کیست کوچیک تر بشه

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
2790
2778
2791
2779
2792