2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭😭

114 بازدید | 15 پست

دراومدم به شوهرم گفتم چرا امشب مامانت اینجوری گفت جوابشو ندادی 😭😭 خیلی باهام بد حرف زد هرچی تونست بهم گفت بعدشم درو کوبید به هم و رفت حالم خرابههه فکر نمیکردم اینجوری کنه باهام وای😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من حق دارم ازش توقع داشته باشم پشتم باشه تنهام نذاره توی این جور شرایط 

این که پشتت باشه مشکلی نیست اماااااااااااااااااااا روزی هزار بار خانما میگن عیب و ایراد خانوادشو بروش نیارین ن تنها خوب نمیشه داغوون تر میشه ...

سعی کن گریه نکنی 

ببین الان هم شرایط تو خطرناکه هم شوهرت 

از نظر من بهش پیام بده بگو اگه نیای منم میرم خونه بابام (من گفتم یه بار جواب داده)

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸
این که پشتت باشه مشکلی نیست اماااااااااااااااااااا روزی هزار بار خانما میگن عیب و ایراد خانوادشو برو ...

ببین ما سه ساله ازدواج کردیم ولی هنوز نتونستیم بچه بیاریم امروز مادرشوهرم جلو همه فامیل دراومد به من رسما گفت تو عیب داری مشکل داری نمیتونی برا ما نوه بیاری من توقع داشتم شوهرم پشتم باشه حداقل اینبارو امشب رو ولی انگار نه انگار 

این که پشتت باشه مشکلی نیست اماااااااااااااااااااا روزی هزار بار خانما میگن عیب و ایراد خانوادشو برو ...

اره حرفت رو قبول دارم ولی امشب باید جوابشونو میاد نه اینکه فقط بشینه و گوش کنه

ببین ما سه ساله ازدواج کردیم ولی هنوز نتونستیم بچه بیاریم امروز مادرشوهرم جلو همه فامیل دراومد به من ...

اینکه پشتت نیست اشتباههه اما اینجوری درست نمیشه باور کن  ... 

اره حرفت رو قبول دارم ولی امشب باید جوابشونو میاد نه اینکه فقط بشینه و گوش کنه

شاید توانایی اینکه حرفی بزنه که از تو دفاع کنه و به مادرش بی احترامی نکنهه رو نداره ....

شاید اون فکر نمیکنه این حرفا تو رو میرنجوونه ...

شاید تو تربیتش دفاع و حمایت از زن تو جمع زن ذلیلی و خاله زنکی ب حساب میاد ....

هزارتا شاید دیگه که باید خودت بفهمی و اصلاحش کنی عزیزم

شاید توانایی اینکه حرفی بزنه که از تو دفاع کنه و به مادرش بی احترامی نکنهه رو نداره .... شاید ...

آره میتونه هر کدوم از اینا که تو میگی باشه ولی من فکر میکنم هم عقیده هستش با مادرش اون بچه میخاد شوهرم عاشق بچه هست و امشب با این حرفایی که بهم زد این قضیه ثابت شد 

آره میتونه هر کدوم از اینا که تو میگی باشه ولی من فکر میکنم هم عقیده هستش با مادرش اون بچه میخاد شوه ...

اها  با سکوتش خواسته رضایت خودشو از حرف مادرش نشون بده ...  تو مخالفی ؟!

اها  با سکوتش خواسته رضایت خودشو از حرف مادرش نشون بده ...  تو مخالفی ؟!

آره من اینجوری فکر میکنم نه مخالف نیستم اونم حق داره بچه بخواد بلاخره اونم دوست داره که پدر بشه