2777
2789
عنوان

بچها😭😭🥺

121 بازدید | 9 پست

من الان نزدیک سه ساله ازدواج کردم، چندبار خواستم اقدام کنم برای بارداری هربار نشد بعد الان من نزدیک دوماه پریودم اصلا قطع نمیشه بعد امشب ما خونه مادر شوهرم شام دعوت بودیم ،مادر شوهرم بحث انداخت سر بچه آوردن بعد دراومد جلو همه فامیل گفت شما نمیخواید بچه دار شید نکنه عیبی چیزی داری که بچه نیاوردی تا الان منم هيچی نتونستم بگم شوهرم هم هيچی نگفت اصلا انگار نه انگار، منم الان اومدیم خونه انقدر گریه کردم که نگو میترسم واقعا مشکلی داشته باشم زندگی خراب بشه من واقعا زندگیمو دوست دارم چیکار کنمم؟؟!😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بخاطر این مشکلت قراره زندگیت خراب شه و شوهرت نخوادت 

دیگه این زندگی به چه دردی میخوره؟! 

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  
اگ بخاطر این مشکلت قراره زندگیت خراب شه و شوهرت نخوادت  دیگه این زندگی به چه دردی میخوره؟!&nbs ...

واقعا از شوهرم این انتظار رو نداشتم خیلی بیشتر از اینا روش حساب میکردم فکر میکردم امشب طرف منو بگیره جواب مادر شو بده ولی هیچی نگف

واقعا از شوهرم این انتظار رو نداشتم خیلی بیشتر از اینا روش حساب میکردم فکر میکردم امشب طرف منو بگیره ...

کاش خودت جوابشو میدادی 

کاش میگفتی مگه شما دکترین که اولا تشخیص دادین ما مشکل داریم و بچه دار نمیشیم و دوما مشکل از منه..‌

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  
کاش خودت جوابشو میدادی  کاش میگفتی مگه شما دکترین که اولا تشخیص دادین ما مشکل داریم و بچه دار ...

آره راست میگی باید جوابشو میدادم ولی مشکل من اینه که هیچوقت نمیتونم جواب بقیه رو بدم همه چی رو میریزم تو خودم 🙂