2777
2789
عنوان

چجوری باید درخاست طلاق داد؟؟

199 بازدید | 26 پست

از طرف خودم چجوری باید درخاست بدم کجا برم چیکار کنم

بعدش مراحلش چجوریه چقدر طول میکشه

مهریه و حق و حقوق بچه چی میشه؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول در خواست نفقه کن تو دفاتر قضایی بعدم مهریتو بزار اجرا  

مهریه کم هست

میخام زودتر تموم بشه زیاد گیر نباشم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
اگه خودت درخواست بدی باید یا مهریه رو بدی یا بچه،البته بستگی به شوهرت داره ولی معمولا اینطوریه منم ...

نه بیکار و بدبختم

هرچی طلا و پول داشتم هم دادم بهش تو طول مدت زندگی

خانوادمم پشتم نیستن

اما بعد ۱۰ سال دیگه کاسه صبرم لبریز شده

اول در خواست نفقه کن تو دفاتر قضایی بعدم مهریتو بزار اجرا  

شوهر من خورد و خوراک خوبه میخره ولی خونه خودش میره خرید میکنه ولی اصصصلا پول آرایشگاه و لباس نمیده و سالی یه بار خرید میکنم، میتونم شکایت کنم؟

مهریه کم هست میخام زودتر تموم بشه زیاد گیر نباشم

فقط به زور مهریس که میتونی  حق طلاقو بگیری 

مگه اینکه ثابت کنی موتاده یا دست بزن داره یا بیشتر از سه سال زندانه 

یا ثابت کنی بیشتر از شیش ماهه نفقه نداده بهت

نه بیکار و بدبختم هرچی طلا و پول داشتم هم دادم بهش تو طول مدت زندگی خانوادمم پشتم نیستن اما بعد ۱ ...

منم دقیقا همه طلاهامو دادم بهش خودمم شاغل نیستم،حتی یه تیکه کوچیک طلا واسم نزاشته بفروشم پول مشاوره بدم

زن نمیتونه درخواست طلاق بده فقط مهریه و اینارو اجرا بزار ولی سعی کن بخاطر بچت زندگیت خراب نشه

کجا برم

فقط به زور مهریس که میتونی  حق طلاقو بگیری  مگه اینکه ثابت کنی موتاده یا دست بزن داره یا ...

ینی مهریه زیر ۲۰ تا باشه نمیشه اجرا گزاشت؟؟

منم دقیقا همه طلاهامو دادم بهش خودمم شاغل نیستم،حتی یه تیکه کوچیک طلا واسم نزاشته بفروشم پول مشاوره ...

مشکلتون چیه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
منم دقیقا همه طلاهامو دادم بهش خودمم شاغل نیستم،حتی یه تیکه کوچیک طلا واسم نزاشته بفروشم پول مشاوره ...

دقیقا عین من

تازه بهم میگه دیگه پول نمیدم بهت خودت برو کار کن