2789
عنوان

سرويس چيني

265 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من يه دست سرويس اركوپال دارم ١٢ نفره هستش 

بعد الان ميخوام سرويس چيني بخرم نميدونم ١٨ نفره بخرم يا ٢٤ نفره 

به نظر شما كدوم بهتره ١٨ يا ٢٤ 

شما خريدين لازمتون شده ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به جمعیت مهمونات داره

من سرویس 24 نفره دارم برا مهمونی های خانوادگیمون چون تعدادمون زیاده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من سرویس چینی ام ۱۸نفره اس.تا الان یکی دوبار فقط ازبشقاب میوهخوریش استفاده کردم...آرکوپال. ۱۲نفره دارم از همون استفاده میکنم بیشتر...واسه دم دستی هم یه سرویس ۶نفره چینی دارم استفاده میکنم...به نظرم ۱۲نفره نهاااایت۱۸نفره بگیری کفایت میکنه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

من بیشترین مهمونی که داشتم با خودمون ۱۳ نفر بوده. ۱۸ نفره برام کافیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من ۱۸ نفره گرفتم ولی تا الان بیشتر از ۷_۸ نفر مهمون نداشتم. همون ۱۲ نفره هم کافی بود برام. 

اخه خونه های الان اصلا گنجایش اون همه ادم رو داره؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من ۱۸ نفره گرفتم ولی تا الان بیشتر از ۷_۸ نفر مهمون نداشتم. همون ۱۲ نفره هم کافی بود برام.  اخ ...

من استرس دارم يهو زياد باشه مهمون😂 پس همون ١٨ نفره ميگيرم تمام

يعني واقعا امكان داره ٢٤ نفر يهو برن خونه تازه عروس🥲يا خدا

من خودم چون تجربه شودارم وتا صدنفرمهمونم خونم داشتم میگم.بازم بستگی به رفت وامداتون وتعدادفامیلتونوایناداره

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
من استرس دارم يهو زياد باشه مهمون😂 پس همون ١٨ نفره ميگيرم تمام

هیچ کس خودسر لشکر کشی نمیکنه خونه ت که! باید این تعداد رو دعوت کنی که بیان دیگه! فوقش دو قسمت میکنی، دوبار دعوتشون میکنی. اصلا پذیرایی از ۲۴ نفر مگه شوخیه؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من خودم چون تجربه شودارم وتا صدنفرمهمونم خونم داشتم میگم.بازم بستگی به رفت وامداتون وتعدادفامیلتونوا ...

ما كه فاميلامون كلا اينجا نيستن شهر ديگن فاميل هاي خانواده مقابل هم كه كم جمعيته ولي بازم استرس منو ول نميكنه