2777
2789
عنوان

داریم طلاق میگیریم

370 بازدید | 40 پست

سلام دوستان گلم من خانومی ۲۲ساله هستم ۴ساله ازدواج کردم دخترمم ۱سالشه ۲۰روزه قهرم خونه پدرم و تصمیم ب جدایی داریم یعنی من بازم بخاطر دخترم قصدجدایی ندارم ولی همسرم وکیل گرفته و دنبال اینه ک ازمن جدابشه من عاشق شوهرم بودم امااون یه ادم بددهن و بچه ننه بود دست بزن داشت اصلا اهمیت نمیدادبهم حتی رابطع هم بزورانجام میداد....  ما طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنیم مادرشوهرم  خیلی دخالت میکرد تو زندگیم و منو مثل رقیب میدید اوایل نامزدیم متوجه نزدیکی بیش ازحد زندایی شوهرم باشوهرم شدم هرچی بهش گفتم چرا انقدر نزدیکی بهش میگفت مث خاهرمع هیچوقت نتونستم ثابت کنم بهشون وهمش حرص خوردم من ۲سال پیشم بازم میخاستم جدابشم ولی توی دادگاه برگشتم سرزندگیم بعدازیکماه ناخاسته باردار شدم و الان واقعاااااااا شرایطم خیلی سخته ک میخام جدابشم شوهرم تاالان سراغی ازم نگرفته جلسات شورا رونمیاد فقط چندروز پیش بود ک جلسه داشتیم برای طلاجات ک فهمیدم وکیل گرفته خیلی دلم شکست فهمیدم قصدش جداییه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

منم درخواست استردادجهیزیه دادم مهرمواجراگذاشتم نفقمو اجراگذاشتم ولی جلسات نفقه و استردادجهاز و نیومد و کارم عقب افتاد یروز زنگ زده بود ب فامیلشون گفته بود برگرده دوسش دارم وبخاطربچمون من گفتم بهش بگو خونه مستقل بگیره اجازه دخالت نده تابیام

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داییش چه نقشی داشت؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

اما دیگه اصلا خبری ازش نشد هرروزم دارم غصه میخورم دلتنگ دخترمم میترسم برم بیارمش بیفته سرلج وندش بهم یااگه بیارم لج کنه جاهازموخراب کنه عمدا

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
منم درخواست استردادجهیزیه دادم مهرمواجراگذاشتم نفقمو اجراگذاشتم ولی جلسات نفقه و استردادجهاز و نیومد ...

امان از دست دخالتهای بیجای بعضی از مادرشوهرها که باعث نابودی زندگی بچه شون میشن

عزیزم آدم وقتی می‌ره قهر باید احتمال همه اینارو بده دیگه !!

اگه خانواده ات حمایت میکنن،،سرکوفت نمیزنن،،،،وضعشون خوبه،،،،خب خودت رو راحت کن ،،،،،

زندگی که داعم جنگ و دعوا باشه به درد نمیخوره حتی بعد ده سال ،،،،،،

شما تو این چندسال یه بار خواستی جداشی ،،و این همه قهر و فلان !!!!پی این زندگی فایده ندارع 

ولی اگه خانواده ات حمایت نمیکنن بنظرم باید کوتاه بیای

سلام عزیزم'بنظرم دخالت های خانواده شوهرت باعث صدن اگه شوهرت اوایل باهات خوب بوده 

چه جوری به این نتیجه رسیدی ندیده نشناخته ؟؟؟؟و قضاوت کردی ؟؟؟؟

استارتر اسمی از خانواده شوهرش نیاورد که !!

فقط گفت شوهرم دهن بینه،،دست بزن داره ،،بچه ننه اس،،،با زن داییش در ارتباطه

عزیزم آدم وقتی می‌ره قهر باید احتمال همه اینارو بده دیگه !! اگه خانواده ات حمایت میکنن،،سرکوفت ن ...

آره حمایتم میکنن همجوره و حتی میگن خاستی بچتم بیار پیش خودت من میترسم بعضیامیگن مسوولیت داره خیلی نگرانم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨