2777
2789
عنوان

امام زمان

129 بازدید | 12 پست

خواهرا و... 

سلام و عرض ادب خدمت همتون 

این رو هر وقت تونستید بگید این باعث میشه اون دنیا و تو قبر البته با عمل مشهور بشوید با امام زمان 😭

نیت کنید که اگر خدا صد سال هم به شما عمر داد و هر چقدر به شما عمر داد نیت کنید یه بار هم گناه نکنید و ثواب این عمل و نیت رو بدید کلا به نیت ظهور امام زمان و نزدیک شدن ظهور امام زمان و سلامتی اقا 

خواهرا و.. حاجتتون فقط ظهور امام زمان و سلامتی حضرت باشد یه موقعه درگیر حاجت های دنیوی نشید فقط ظهور و سلامتی امام زمان عزیزمان ♥🙏✔️

این بالا ترین ذکر عملی هست عالیه 

صبح و ظهور و شب و زیر باران و موقع اذان و.. فقط حاجتتون ظهور امام زمان و سلامتیش باشد اللهم عجل الولیک الفرج بحق الزینب کبری 

خدا عاقبت همتونو ختم به خیر کنه الهی امین 

حاجت فقط ظهور امام زمان عزیزمان😭😭

هر کسی میتونه روزی 500 تا حالا هر چقدر تونست بیشتر هم بتونه خوبه صلوات و دعای و فرج و...برای سلامتیش بخونه بده به نیت فرج و ظهور امام زمان و سلامتیش و اگر هم بتونه کمک مالی به فقیر و یتیم و طعامشون و.. خیرات بده به نیت فرجشو و ظهورشو و سلامتی امام زمان 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری ♥و خدا رو قسم بدید به اهل بیت و معصومین و ائمه اطهار و سیدالشهدا و امیرالمومنین که ظهور و فرجشو رو نزدیک کند و برساند و سلامتیش را حفظ کند برای همیشه و عمر حضرت طولانی شود ✔️🌹🙏

ببین به دعای ما نیست امام زمان وقتی میاد ک دنیا ب نابودی کشیده شه الان ن ها این تازه اولشه وقتی افتضاح شد میاد وقتی در کعبه و مسلجد بسته شد و...

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
ببین به دعای ما نیست امام زمان وقتی میاد ک دنیا ب نابودی کشیده شه الان ن ها این تازه اولشه وقتی افتض ...

اگه به دعا نیست پس چرا خودشون گفتن شیعیانم برای آمدنم دعا کنن💔

اَللھُمَ اݪرزُقنآ شھادھ فۍ سبیݪِک🙃آقایون ریپلای نکنن🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین به دعای ما نیست امام زمان وقتی میاد ک دنیا ب نابودی کشیده شه الان ن ها این تازه اولشه وقتی افتض ...

سلام ابجی خوبی 

یکی از نشانه هاش بله خروج سفیانی که از داعش بد تره 

و قحطی هست در جهان و... نشانه های نزدیکی ظهور 

ولی دعا تاثیر عالی و بالایی داره جهت نزدیکی 

انشالله خدا به شما سلامتی بده 

هر روز خواندن دعای فرج مخصوص الهی عظم البلا و صلوات و..  و کمک به فقیر و غذا دادن به حیوانات و سگ و... و طعام سالمندان و کمک و ناز و نوازش یتیم و ازاد کردن زندانی در بند هم ثواب خوبی داره برای هدیه به نیت ظهور و سلامتی اقا انشاالله  

اگه به دعا نیست پس چرا خودشون گفتن شیعیانم برای آمدنم دعا کنن💔

سلام ابجی بله صد در صد حتی گفتن خدا رو به حق عمه ام حضرت زینب قسم بدید که ظهورم نزدیک شود 

و روایات و..رو مطالعه کنید هست چیزهای دیگری

خدا به شما هم سلامتی بدهد ابجی التماس دعا 🙏

سلام ابجی خوبی  یکی از نشانه هاش بله خروج سفیانی که از داعش بد تره  و قحطی هست در جهان و ...

سلام انشالله ب اون درجه از بدبختی نرسیم و بزودی ظهور کنه🤲

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

سلام خدا کنه آبجی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا کنه ظهورش نزدیک بشه و برسه بحق حضرت زینب که مردم دیگه دست به حرام و دزدی و ادم کشی و کینه انداختن و.. نرن 

در روایتی از امام باقر علیه السلام نقل شده است:

السُّفْيَانِيُّ وَ الْقَائِمُ فِي سَنَةٍ وَاحِدَة.[1]

سفیانی و قائم هر دو در یک سال نمایان می‌شوند

روایتی امیدوار کننده ای هست 

زمان خروج سفیانی از جهت دیگری نیز به نوعی، تعیین شده است و آن، هم زمان بودن آن با قیام یمانی و خراسانی است که به عنوان پرچم های هدایت، تمجید فراوان، شده اند.

امام باقر عليه‌ السلام در این‌باره فرموده­‌اند:

خُرُوجُ الثَّلَاثَةِ السُّفْيَانِيِّ وَ الْخُرَاسَانِيِّ وَ الْيَمَانِيِّ فِي سَنَةٍ وَاحِدَةٍ فِي شَهْرٍ وَاحِدٍ فِي يَوْمٍ وَاحِدٍ وَ لَيْسَ فِيهَا رَايَةٌ أَهْدَى مِنْ رَايَةِ الْيَمَانِيِّ لِأَنَّهُ يَدْعُو إِلَى الْحَق.‏[4]

قیام سفیانی، خراسانی و یمانی، در یک سال، یک ماه و یک روز خواهد بود که هدایت یافته ترین پرچم، پرچم یمانی است زیرا که به حق دعوت می کند.

و نیز در روایتی به هم پیوستگی و مسابقه بین یمانی با سفیانی، همچون دو اسب مسابقه که در حال سبقت از یکدیگر هستند، اشاره شده است. (امام معصوم برای تشبیه به اذهان، از این اصلاح استفاده کرده است)

زمان خروج سفیانی از جهت دیگری نیز به نوعی، تعیین شده است و آن، هم زمان بودن آن با قیام یمانی و خراسا ...

خدا کمکمون کنه و زود تر اقا رو ازغیب بفرسته😔