رمان مرگ قبل از تولد به نوشته یگانه بیات برای خواندنش در گوگل سرچ کنید نام رمان رو امیدوارم لذت ببرید بخشی از رمان حقیقت دارد ولی مابقی تخیلات بنده هست دیگه اگه بد بود شرمنده اولین رمانمه ایشالله بعد از این بخوبی بتونم بنویسم مرسی که هستید ❣️🥰😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داستان درمورد دختریه که تو سن کم عاشق میشه و سختیای زیادی میکشه مقابل همشون وایمیسه دختری که از عشقش جدا میشه ولی آیا دست سرنوشت اونها رو به هم میرسونه
باما همراه باشید
همه چیز از تخیلات خودمه ولی یه روز ممکنه به حقیقت تبدیل بشه
هدفم از نوشتن رمان عاشقانه مرگ قبل از تولد اولیش این بود که نشون بدم هر دختری میتونه موفق شده حتی دربرابر سختی ها و مشکلات زندگی بجنگه باهاشون توی دنیایی که دختران مون دست به خودکشی میزنن تا راحت شن یا وقتی شکست عشقی میخورن خودشونو نابود میکنن یا دربرار سختگیری خانوادشون به خودشون آسیب میزنن بسه دیگ بیاین تمومش کنیم بیاین با موفقیتامون حسرتمونو بزاریم به دلشون به دل همون عشقی که وقتی میخواستمش نخواستتمون و ازمون رد شد اگ به هدفمون برسیم همون آدم لحظه شماری میکنه برای با تو بودن هدف دوم از نوشتن این رمان این بود که قدر کسایی که دوستتون دارم رو بدونین چون من یه نفر رو خیلی دوست داشتم ولی اون هیچوقت منو دوست نداشت اونروز بود که فهمیدم عشق و دوست داشتن لیاقت میخواد نصیب هرکسی نمیشه