2777
2789

خسته ام

کار کشاورزی میکنم چندروزه اما چون همش یجا میشینم باسنم درد میکنه😑🤧

جالبه دوستامم بامن میان میگن ماهم روزای اول همین بودیم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام چای دم کنم یکم مرتب کنم خونه رو.دلم میخواد برم بیرون قدم بزنم‌حیف که اردیبهشت داره تموم میشه کاش میشد ذخیرش کرد.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وای امضات🥲

چی شد؟؟

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

میخوام چای دم کنم یکم مرتب کنم خونه رو.دلم میخواد برم بیرون قدم بزنم‌حیف که اردیبهشت داره تموم میشه ...

دقیثا منم دوست دارم برم دریا یا جنگل با یکی قدم بزنم 🥲ولی درس 

انشالله سال بعد جبران میکنم🥲البته اگه زنده باشم 

😂🤧بگردم عین مامان و بابای منی که اصلا وقت بودن با ما رو ندارن

خداروشکر بچه ندارم واقعا خیلی سخت میشد😂

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
دقیثا منم دوست دارم برم دریا یا جنگل با یکی قدم بزنم 🥲ولی درس  انشالله سال بعد جبران میکنم🥲ا ...

من متاسفانه امسال اردیبهشت مازندران رو ازدست دادم نشد برم. عاشق پیاده روی ام هرروز میرم معمولا.انشالله موفق باشی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️