2777
2789
عنوان

رسم پاتختی

258 بازدید | 13 پست

سلام

دوستان شما رسم پاتختی دارید

چه طور برگزار میشه؟

منزل چه کسی..

ما رسم پاتختی نداریم‌..مادر شوهرم میگن بعد از عروسی فامیلا جمع میشن خانه مادر سوهر کادو میارن...ما این رسم و نداریم.

ما قبلا داشتیم الان ور افتاده کسی نمیگیره خونه مادر داماده به نظرم رسم به شدت مزخرفیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا حوصله ندارم بعد فردای عروسی دوباره مهمونی باشه 

همون آدم له بعد عروسی من یه هفته خوابیدم بعد عروسی تا حالم جا اومد 

مامانم فردای عروسی زنگ زد بیایم خونت چند نفر اومدن گفتم من ولو شدم همه تزئينات هم ریختم وسط خونه خونه ترکیده خودمم همینطور بیای آبرو هممون میره دیگه نیومدن😂😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ما خودمون رسممون اینجوریه که فقط بزرگترای فامیل و افراد نزدیک مثل خاله و عمه و زندایی و زنعمو و مادربزرگ و خواهر اینا جمع میشن خونه خود عروس خانم در حد 25 نفر نهایتا به صرف شیرینی و میوه , اما مادرشوهرم اینا تمام فامیلو دعوت میکنن خونه مادرشوهر و ناهار میدن 

تووو این گرونیا کی دیگه دوباره یه نوبت دیگه میخواد کادو بده

چی بگم والا 

معمولاً پا تختی لوازم منزل هدیه میارن برا خونه عروس و داماد 

هستن اقوام نزدیک طلا بدن 

دیگه رسم 

تازه سمت ما لباس مجلسی و آرایش گاه هم میرن 😅

همون آدم له بعد عروسی من یه هفته خوابیدم بعد عروسی تا حالم جا اومد  مامانم فردای عروسی زنگ زد ...

چه همسر خوبی دارید که مجبورتون نمیکنه ..شوهر من به زور مجبورم میکنه خودمو جمع و جور کنم وگرنه ابرو ریزی میکنه..

چه همسر خوبی دارید که مجبورتون نمیکنه ..شوهر من به زور مجبورم میکنه خودمو جمع و جور کنم وگرنه ابرو ر ...

شوهر من خودش از من داغون تر بود😂😂