2777
2789
عنوان

دهم تجربی

689 بازدید | 13 پست

از کتاب ازمایشگاه علوم کدوم درسا تو امتحان میان؟

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه امتحان میدی از کتاب آزمایشگاه؟ منم دهم تجربیم ولی قرار نیست از این کتاب امتحان بدیم فقط کار عم ...

پس از کدوم کتاباتون امتحان میگیرن

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
پس از کدوم کتاباتون امتحان میگیرن

شما امسال دهمی؟

امتحانات ترم از کتاب های : 

تفکر و سواد رسانه ای ، نگارش ، آمادگی دفاعی ، دین و زندگی ، ریاضی ، شیمی ، جغرافیا ، زیست شناسی ، فیزیک ، ادبیات ، عربی و زبان☺

تا اینجا شد ۱۳ تا امتحان که ما کلا ۱۵ تا کتاب داریم که ۲ تا کتاب دیگه میشه ورک بوک زبان و استان شناسی تهران که استان رو با جغرافیا با هم قراره بگیرن ورک بوک زبانم که هیچی امتحان جدا نداره☺

الیته تا الان فقط امتحان رسانه و نگارش رو دادم☺

بقیه مونده☺

شما امسال دهمی؟ امتحانات ترم از کتاب های :  تفکر و سواد رسانه ای ، نگارش ، آمادگی دفاعی ، دین ...

ببخشید انگار شد ۱۲ تا امتحان و سه تا کتاب میمونه که یکیش آزمایشگاهه

اون آخرای پیامم منظورمه

شما امسال دهمی؟ امتحانات ترم از کتاب های :  تفکر و سواد رسانه ای ، نگارش ، آمادگی دفاعی ، دین ...

من ۱۸ سالمه

نه فقط میخاستم بپرسم مگه علومه ازمایشگاهی کتاب نداره داره دیگ پس چطوری اونو حساب نکردی

ببخشید وقتتو میگیرم از کتاب تفکر چه سوالی اومده بود؟

من ۱۸ سالمه نه فقط میخاستم بپرسم مگه علومه ازمایشگاهی کتاب نداره داره دیگ پس چطوری اونو حساب نکردی ...

آها💜

ببخشید پرسیدم آخه چون سوالاتی که کرده بودین عجیب بود یعنی تعجب کردم که اگه دهمی پس چرا نمیدونی💜

آره محاسباتم اشتباه شد ۱۲ تا امتحان کتبیه

سه تا کتاب میمونه

همون ورک بوک زبان

با استان شناسی

و آزمایشگاه

که استانو با جغرافیا میگیرن

اون زبانم که هیچی وقتی امتحان زبان میدیدی اینم باید بلد باشیم

فقط میمونه آزمایشگاه

که امتحان کتبی نداره

برای تفکر به ما نمونه سوال داده بود همونا هم تو امتحان اومد بیشتر سوالاتش بستگی به نظر خودمون داشت جواباش⭐

آها💜 ببخشید پرسیدم آخه چون سوالاتی که کرده بودین عجیب بود یعنی تعجب کردم که اگه دهمی پس چرا نمیدون ...

ممنونم حواهری از جوابات❤💋

فقط یه چیزی از تفکر پنجگانه سواد رسانه‌ای و فنون اقناع اومده بود؟

ممنونم حواهری از جوابات❤💋 فقط یه چیزی از تفکر پنجگانه سواد رسانه‌ای و فنون اقناع اومده بود؟

برای ما نیومده بود ‌چون به ما نمونه سوال امتحانی مدارس دیگه رو داده بود همونارو خوندیم عین همونم امتحان گرفت🌺

برای ما نیومده بود ‌چون به ما نمونه سوال امتحانی مدارس دیگه رو داده بود همونارو خوندیم عین همونم امت ...

داری نمونه سوالارو؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز