2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ترسیدم از این ویروس

372 بازدید | 52 پست

من مجردم و کلا رابطه جنسی نداشتم هیچ وقت اما الان شنیدم که میگن از طریق غیر جنسی هم منتقل میشه واکنسشم که خیلی گرونهههههه مگه نمیگفتن تنها راه جنسی هست؟ الان چرا بعضیا میگن اصلا رابطه نداشتن و گرفتن 

کدوم ویروس

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

؟؟؟؟؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

فکر کنم با آب استخرم منتقل میشه

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید
کدوم ویروس

اچ پی وی

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید