2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم هرگز شاید دوره هاش کمتر بشه اما قطع نمیشه، بدنش یک واکنش طبیعی نشون داده ... چیز خیلی عجیبی ن ...

من دخترم همين سني هست  فوق تخصص غدد ميبرمش

دكتر ميگفت بچه هاي كوچيك يا بچه هايي كه دور از جون مشكل معلوليت داشته باشن را پريودشون رو قطع ميكنيم

منتها ميگفت براي رشد هر كاري لازم هست قبل از پريود بايد انجام بشه

ریپلای که نمیشه گفت چون تقریبا هیچ شخص خاصی تو این سایت نیست بیشتر عقده دعوا راه انداختن داشتم میشه ...

اینم حق الناس هست😊

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
من دخترم همين سني هست  فوق تخصص غدد ميبرمش دكتر ميگفت بچه هاي كوچيك يا بچه هايي كه دور از جون ...

خیلی خوب نیست 😔 درآینده دچار مشکلاتت زنانه میشن

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
نرمالش ١٢ سال هست اين الان ٩ سالم نيست خيلي زوده كاش خونوادش يكاري براش بكنن

بالاخره نباید برای بچه تنش ایجاد کرد...

چرا ولی چیپه

عزیزم شما ک ایقد ادای کلاست میشه ی کم هم درس حرف زدن و سکوت کردن و ادب هم یاد بگیر ...فکر کنم متوجه نشدی چی ب چیه فقط خواستی ی چیزی بگی ک نشون بدی هستی...موفق باشی ریپلای هم نکن

بالاخره نباید برای بچه تنش ایجاد کرد...

تقصير خونوادش هست

چون بچه يهو پريود نميشه

موهاي زايدش در مياد سينه هاش رشد ميكنن عرقش بد بو ميشه

كلي علايم اونم دو سه سال قبل از پريود هست كه ديده ميشن

خونواده بايد اينا رو ببينن و سريع تر به دكتر مراجعه كنن

نه بمونن وقتي كه بچه پريود شد بعد به فكر دكتر بيفتن

خيلي ناراحت شدم برا ارن طفل معصوم

نه عزیزم باهاش حرف زدم توجیه کردم که مشکل نیست فقط بخاطر قدش که رشد کنه میخوایم ببریم دکتر

قدش چنده عزیزم؟؟

ببر دکتر غدد چون پریود شده بلافاصله امپول سیناتروپین براش تجویز می کنن...و قرص ال ارژنین و اهن بهش میدن ...طناب حتما بزنه ....ساعت ۹ هم بخابه