2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه عروسشون شدم تا جاییکه بتونم خواهری میکنم براش محض اطلاع فضول خان که ادعای باکلاس بودن داره

خداخیرت بده گلم، فقط جوری برخورد نکنید ازینکه بالغ شده احساس سرخوردگی کنه، بدنها متفاوته... بذارید احساس خوبی داشته باشه

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
این مدل حرف زدن کاملا مشخصه خودت خیلیییی بی کلاس و بی فرهنگی که این چیزا رو بی کلاسی میدونی... یقین ...

حسشم نداره و به دنبال به دست اوردنش از طریق وانمود کردنه😂🤞

چرا جلوي پريود هم گرفته ميشه 

نه گلم هرگز شاید دوره هاش کمتر بشه اما قطع نمیشه، بدنش یک واکنش طبیعی نشون داده ... چیز خیلی عجیبی نیست

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
تازه عروسشون شدم تا جاییکه بتونم خواهری میکنم براش محض اطلاع فضول خان که ادعای باکلاس بودن داره

عزیزم برنامه پذیرش ۲۴ و نصب کن  استان و شهرتون و انتخاب کن بعد تو قسمت سرچ دکتر غدد بزن تا نزدیک ترین دکترو بهتون معرفی کنه

هرچی سریع تر اقدام کنین به نفعشه

شاید بتونن با آمپول  قدشو کشیده تر کنن

به مادر شوهرتون و هم بگین هر روز مجبورش کنه ورزش کنه که خدای نکرده قدش کوتاه نمونه

اگه استان فارس یا شیراز هستین دکتر غدد زهره کرمی خیابون  ملاصدرا هست 

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
خداخیرت بده گلم، فقط جوری برخورد نکنید ازینکه بالغ شده احساس سرخوردگی کنه، بدنها متفاوته... بذارید ا ...

نه عزیزم باهاش حرف زدم توجیه کردم که مشکل نیست فقط بخاطر قدش که رشد کنه میخوایم ببریم دکتر

اره دیگه حداقل کاری کنیم طفلی بچه قدش نسوزه

خیلی نامحسوس که از نطر روحی و روانی ضربه نخوره...ممنون

آخی پس عقده ریپلای داشتی 

ریپلای که نمیشه گفت چون تقریبا هیچ شخص خاصی تو این سایت نیست

بیشتر عقده دعوا راه انداختن داشتم میشه گفت

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
نه عزیزم باهاش حرف زدم توجیه کردم که مشکل نیست فقط بخاطر قدش که رشد کنه میخوایم ببریم دکتر

خیلی هم عالییییی، دوسال زودتر بالغ شده همین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792