2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه علائمی نداشت 

ببرين دكتر غدد بايد ازمايش و عكس استخوان بگيره برا رشد قدش احتمالا امپول ميده اگه تهراني ببرين مركز طبي كودكان تو بلوار كشاورز همه چي اونجا داره 

اینکه بچه ۸ سال برادرش ازدواج کرده ازهرچی ازدواج و حاملگی این در و دهاتی بازیاس متنفرم  آخر ب ...

این مدل حرف زدن کاملا مشخصه خودت خیلیییی بی کلاس و بی فرهنگی که این چیزا رو بی کلاسی میدونی... یقین دارم که فقط حس باکلاس بودن داری!! 

یک چیزی گفت، صد تا شِنُفت... ول کنید، موضوع تاپیک رو بچسبید

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
این مدل حرف زدن کاملا مشخصه خودت خیلیییی بی کلاس و بی فرهنگی که این چیزا رو بی کلاسی میدونی... یقین ...

خیلی حال میده با حرص تند تند ریپلای میکنین 

هدف منم همین بود راستش

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
به تعداد بچه نیست به تربیته  و ادبه که تو نداری

قدرت تحلیل نداره متاسفانه....شما بیخیالش شو

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

از پارسال تا حالا خونوادش چيكار ميكردن

پروسه بلوغ دو سال طول ميكشه تا پريود بياد

اين مدت چرا نبردنش دكتر؟؟؟؟

سريع ببرينش دكتر متخصص يا فوق تخصص غدد اطفال

سريع هااا

شنبه ببرين بشينين تو نوبت ماين بيمار يا نفر اخر بفرستنش تو تا دكتر ويزيتش كنه