2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 143 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا شماها هی بزایین و امولتونو زیاد کنین حرف حقم کسی نزنه  کی میخواین یکم ازی اتماسفر در و دها ...

اووووه مای گاد🤣🤣🤣

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اینکه بچه ۸ سال برادرش ازدواج کرده ازهرچی ازدواج و حاملگی این در و دهاتی بازیاس متنفرم  آخر ب ...

خدای من باورم نمیشه اینو دارم‌ میبینم

بعد خدای نکرده خودتون و با فرهنگ میبینین با این طرز فکر؟؟

شاید بنده خدا ها بچه دار نمیشدن

مامان من بعد از ۱۱ سال ( بعد از تولد برادرم) با هزار تا دکتر رفتن  تونست باردار شه و من بدنیا اومدم برادرمم زود ازدواج کرد من ۱۱ سالم بود اون موقع  کجای این بی فرهنگیه؟؟

اینکه ینفر بچه بخاد چه ایرادی داره؟؟

چقدر فکرتون کوچیکه

اصلا متوجه حرفاتون نیستین یکم فکر کنین

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
اینکه بچه ۸ سال برادرش ازدواج کرده ازهرچی ازدواج و حاملگی این در و دهاتی بازیاس متنفرم  آخر ب ...

دهاتی از تو شرفش بیشتره....

@نی_نی_یار_پنج  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه علائمی نداشت 

حتما از قبل علایم داشته،، خب همون شروع رشد سینه، نشونه بلوغ بوده دیگه،حالام که پریود شده، دیگه کاری نمیشه کرد که. ... به بلوغ رسیده... قبل از بلوغ  زودرس میبرن فوق تخصص غدد کودکان ولی شما دیگه کاری نمی‌تونید بکنید

همون چون خیلی زوده میخوایم پیگیری کنیم نمیدونستم چه دکتری ببریم

ببرین دکتر غدد

دکتر زنان کاری نمیتونه کنه

دکتر غدد جلوی پریودشو میگیره با امپول و اینچیزا..

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
فهمیدیم خارجی ای روانی

نه بابا...دوکلمه یاد گرفته...داره میگه منم‌بلدم حرف بزنم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔