2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز بیان

77 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان میخواستم اگه میشه یه لطفی کنید بهم میخوام ببینم مشهد کجاش خونه نزدیک حرم با قیمت مناسب خوبه برا اجاره یا مغازه برا فروش لوازم ماشین خوبه میشه راهنمایی کنید من تهرانم 

انشالله خیر ببینید دوست دارم خونم بیاد نزدیک حرم عاشق امام رضام

خدایاشکرت 🙏

عزيزم خونه هاى نزديك حرم بيشترشون گرونه 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

کوشش برا لوازم ماشینه.خود خیابون کوشش تقریبا به حرم نزدیکه ولی محله های بهتر هم هست. قیمتا بالاست دیگه شما آپارتمان رو متری ۱۵ به بالا در نظر بگیر. دیوار رو نگاه کنی قیمتا رو بهتر متوجه میشی

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چه قیمت حدودی برا رهن یا فروش

عزيزم من برادر شوهرم يه خونه چهار راه برق تقريباً نزديك حرمه گرفته حدود ٥ ميليارد 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
چند متری  مبارکش باشه انشالله

دقيق يادم نيس عزيزم. ممنون 

ما قبلاً طبرسى ميشستم ولى الان بخاطر كار شوهرم وكيل آباد ميشينيم الان قيمتا بنظرم فرقى نداره تازه نزديك حرم گرونتره.