2821
2789
عنوان

بی بی چک مثبت🥺🥺🙈❤️❤️

378 بازدید | 25 پست

خدایا تورو به بزرگیت قسم میدم تورو به مهربونیت قسم میدم

هر خانومی که آرزوی مادر شدن داره تورو به عصمتت قسم دامنشو سبز کن 🥺🥺❤️❤️

خانومای گل مامانای گل شمارو قسم میدم برای سلامتی مهمون کوچولوی دلم نفری سه صلوات بفرستید😭❤️❤️❤️ازتون خواهش میکنم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

مبارک باشه♥️🌹

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

ایشلا سالم بیاد بغلت عزیزم تبریک میگم

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالا نی نی به سلامتی‌به دنیا بیاد مثل مال من نشه مبارکت باشه عزیزم

میشه برای شادی روح دخترم صلوات بفرستید فقط سه روزش بود هنوز باورم نمیشه مرده خدا برای هیچکس نیاره مرسی

مبارکه عزیزم   

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ایشالا نی نی به سلامتی‌به دنیا بیاد مثل مال من نشه مبارکه باشه عزیزم

به حق فاطمه زهرا خدا بهت یه دوقلو باده دلتو شاد کنه 

به حق فاطمه زهرا خدا بهت یه دوقلو باده دلتو شاد کنه 

عزیزم خداکنه ممنونم از محبت و دعای قشنگت

میشه برای شادی روح دخترم صلوات بفرستید فقط سه روزش بود هنوز باورم نمیشه مرده خدا برای هیچکس نیاره مرسی

مباررررکه عزیزم 😍😍😍

انقدر در آرزوی این لحظه ام که نگو برای منم دعا کن 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

تورو خدا از ته دلت برامن دعاا کن منم دلم بارداربشم 😭😭

از ته دلم برای تک تک خانومای منتظر دعا کردم و میکنم...انشالله توو اوج ناباوری جوری نور امیدو ببینید که تا مدت ها از ذوقش خوابتون نبره و با ذوق به آینده فکر کنید❤️❤️❤️😭😭

مبارکت باشه عزیزم منم امروز مطمئن شدم باردارم ۵ روز بود میدونستم اما امروز آزمایش دادم 

خداروشکر 

ای خدا روزی برسه همه منتظرا مامان شده باشن

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی