خب تاپیک سیاسی باشه،توهین باشه، جنجالی باشه، آره دلیلش موجه ولی تاپیک ضد سقط که اولش قفل میشه ،چرا ...
شاید یکی شرایطشو نداشته باشه مجبوره سقط کنه،با حرفاتون فقط دلشو میسوزونید ..
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
خب تاپیک سیاسی باشه،توهین باشه، جنجالی باشه، آره دلیلش موجه ولی تاپیک ضد سقط که اولش قفل میشه ،چرا ...
چن در راستای تاپیک شما تاپیک میزنن و بحث میشه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
خیلی ها آگاه نیستن،و گفتن کاش میدونستیم و البته قتل هیچ توجیهی نداره
شما اگاه نیستی عزیزم،راه افتادین به همه میگین قاتل که چی بشه؟؟تو مگه تو زندگی اونایی،من هرجا ببینم گزارش میزنم واقعا..
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
جوابتون قانع کننده نیست منم ندیدم در راستای تاپیکم تاپیک بزنن فقط دیروز چون ترکید واسه یکی سوال شد ...
اما من زیاد دیدم که در راستای این مدل تاپیک ها مدام تاپیک زدن موافقین و مخالفین
در کل منظورشون اینه که این مدل تاپیک هایی که باعث جنجال و بحث میشه و موافق و مخالف زیاد داره نباید زده بشه چه از طرف موافقین و چه از طرف مخالفین حالا چه در رابطه با حجاب باشه چه سقط جنین چه کاشت ناخن و ...