2777
2789
عزیزم الان حال پدرتون چطوره ؟ متاسفانه مادر منم دچار این بیماری هستند 😔

عزیزم پدر من دو ماه هست که فوت شده انشالله که حال مادرتون به زودی خوب میشه .چند سالشان هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ عزیزم 😔 خدا صبرتون بده .. روح پاکشون شاد  مادر من ۵۵ ساله هستند 😔😭

ممنون عزیزم بیماری سختی هست انشالله که مادرتون به زودی خوب میشن سوالی داشتید بپرسید ما خیلی دکتر های مختلف رفتیم اما متاسفانه ...

ما خب دیر فهمیدیم و فقط شد یک جلسه شیمی درمانی کنیم و متاسفانه پخش شده بود بیماری و کل بدن درگیر .

منم بابام ۵۱ سالش بود 😭😭😭هموگلوبین خون مامانتون چند هست ؟

خودشون میدونن بیپاریشون رو؟

ممنون عزیزم بیماری سختی هست انشالله که مادرتون به زودی خوب میشن سوالی داشتید بپرسید ما خیلی دکتر های ...

عزیزدلم 

روحشون شاد 😔 متاسفانه هموگلوبین و گلوبول سفید پایینه .. هموگلوبین نزدیک ۷ هست و تپش قلب زیاد خیلی اذیتشون 

میکنه .. عزیزم دکتر معالج پدر خدا بیامرزتون کی بودند ؟ 

گلوبول سفیدشون هم پایین بود ؟

ممنون عزیزم بیماری سختی هست انشالله که مادرتون به زودی خوب میشن سوالی داشتید بپرسید ما خیلی دکتر های ...

نه فقط بهشون گفتیم تنبلی مغز استخوان ساده 😭 روحیش رو میبازه 

تو خانواده فقط من میدونم این چه بیماریه سختیه 😔

عزیزدلم  روحشون شاد 😔 متاسفانه هموگلوبین و گلوبول سفید پایینه .. هموگلوبین نزدیک ۷ هست و تپش ...

بله پایین بود هموگلوبین بابای من به ۲ رسید قلبش خیلی زیاد تپش داشت من پدرم چند تا پزشک پیش شون می رفتیم برای درمان شما کدوم شهر هستید؟

بله پایین بود .منم اصفهان هستم ولی خب ما تهران هم رفتیم 

سلام،گلم میشه یکم از علایم پدر خدا بیامرزتون بگید که چه علائمی داشتن.....

من یه مقدار از علائم این بیماریو دارم،ضمن پلاکت پایین

الانم نمونه مغز استخوان دادم منتظر جوابشم....میشه بگید چیشد چطور شدن؟چجوری متوجه بیماریشون شدین؟

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
سلام،گلم میشه یکم از علایم پدر خدا بیامرزتون بگید که چه علائمی داشتن..... من یه مقدار از علائم این ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم بابای من هموگلوبین خون اش ۲ بود و با نمونه مغز استخوان متوجه شدیم