2777
2789
عنوان

دروغ بزرگ شوهرم! ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 43 پست
اگر واقعآ اینطور باشه کوتاهی خودتو ننداز گردن بقيه، شما بعنوان همسرش نباید بپرسی حقوقتو چی‌کار می‌کن ...

بازم زن مقصره؟؟؟؟ شما هم از اون فکر کهنه هایی هاااااا

عزیزم مطمعنی؟

اخه هرررررررطور بخوای حساب کنی چطور اون همه امکانات ب اونا داده ولی خودش هنوز مستاجره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم زن مقصره؟؟؟؟ شما هم از اون فکر کهنه هایی هاااااا

شما اینطور فکر کن 

ولی چطور زنی بودی که نتونستی حقوق آنچنانی شوهرتو مدیریت کنی؟

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

همسرت یا دلش به زندگیش خوش نیس یا شما خیلی کوتاهی کردی که آدمی که حقوق به دلار میگیره نتونستی لااقل یه خونه یا یه ماشین بخره 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
همسرت یا دلش به زندگیش خوش نیس یا شما خیلی کوتاهی کردی که آدمی که حقوق به دلار میگیره نتونستی لااقل ...

به تازگی مشخص شده همسرش بیماری روانی شدید داره. نمیشه ازش انتظار داشت ولی این خانم هم خشم خودشو داره

اگر خواهر شوهرت واقعا تویه شرکت بین المللی کار میکنه که وضعیت مالیش واقعا باید عالی باشه چون معمولا حقوقشون یا به دلاره یا معادلش به ریال پرداخته میشه برادرمم همینجوری کار میکنه میلیاردر شده.