2777
2789
عنوان

درمونِ دلتنگی چیه؟

194 بازدید | 15 پست

تروخدا یه نفر بگه 🥺

هرچقدر گریه کردم سرمو مشغول کردم نشد که نشد بغضش داعم باهامه ....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دیدن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
دیدار

امظای این کاربر جواب سوال شماس

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
😐

امروز هستی کلا کم میدیدمت😂😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
دیدار

💔💔💔💔💔💔💔 کاش میشد حتی عکسی ازش ندارم همه روز حذف کردم که فراموش کنم ولی دریغ از تاثیر

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بغل

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺وویییی کاشکی میشد

استارتر دردمون یکه منم با رفیق فابم به هم زدم دارم میمیرم از بغض 

عزیزززززززممممم 💔🥺

دلتنگی درمونش فراموشیه

🥺💔کاش میشد ...