2777
2789
عنوان

کمکم کنید.

241 بازدید | 16 پست

سلام .

خیلی به کمکتون احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 

من ۱۹ سالمه 5 ماهی میشه ک ازدواج کردم 

بادوست پسرم .اوایل خیلی همو دوست داشتیم و عاشق هم بودیم و فقط ب فکر این بودیم ک زودتر به هم برسیم تا این ک 

چند روز قبل عقدم تو اینستاش کلی فیلمای زن و دختر لخت و ... دیدم خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم ک ی دروغی سرهم کرد یبارم امتحانش کردم و دیدم ک سریع پا داد 

و این ک هروقت هرجا میریم سرش همه جا میچرخه 

منم دیگه خیلی بهش شک دارم هروقت ک بیرون میره فکرم هزارجا میره همش حس میکنم داره بهم خیانت میکنه 

دیگه دارم با این فکرا دیوونه میشم چیکار باید بکنم ؟ همش دعوا میکنیم و بهم بی احترامی میکنیم 

به نظرتون ازش جدا بشم یا ن ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول از دعواکم کن

نزاربی احترامی بیشترشه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

چند سالشه این فرد ؟!

چند مدت باهم آشنا بودید؟

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

هنوز فکر میکنه مجرد هست و خودش رو پایبند به یک زن نکرده 

سنش بره بالا بهتر میشه ولی تا اون موقع تو عذاب میکشی 

بهتره با کمک مشاور و یا شخص عاقل اطرافت مشکل رو حل کنی 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز