2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

117 بازدید | 11 پست

کسی بوده بعد ۳ سالگی از پوشک گرفته باشه بچه اشو؟؟؟

پسرای من ۲/۵ ساله ان به هیچ عنوان همکاری نمیکنن اکثرا هم بدون پوشکن ولی همکاری نمیکنن .

دیگه خسته شدم گذاشتم بعد سه سال بگیرم. راحت میشه اون موقع؟

وای خدا منم دوقلوهام دوسال و سه ماههن  دیگه هم خسته شدم از پوشک کردن و از پوشک گرفتن خوب نمیگن ...

منم دیگه خسته شدم. هرکس هرچی گفت انجام دادم نشد که نشد. دیگه ناامیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هردوبچه هامو19ماهگی گرفتم سخت بودتا2هفته بعدش راحت شدن بنظرم کوچیکترباشن بهتره چون هرچی بزرگتربشن ...

مال من اصصلا وابسته نیستن. براشون اصلا فرق نداره پوشک باشن نباشن اصلا بهانه پوشک نمیگیرن. ولی همکاری هم نمیکنن

نمیان جیش کنن. هرکارررری کردم. نشد 

ببین این راه هایی که میگم انجام بده ببین تاثیرداره مثلاهرده دقیقه ببرشون دستشویی با بازی سرگرمشون کن ممکنه چندین دقیقه طول بکشه یا روی قصری بذاربشینن اگه توی دستشویی نمیرن ببرشون روبالکن یاجایی قصری بذارروش بشینن ازنجس شدن خونه نگران نباش بخوای نخوای نجس میشع بعدش میتونی بشوری همون قسمتووآخرهم فرشاتوبدی برات بشورن 

ببین این راه هایی که میگم انجام بده ببین تاثیرداره مثلاهرده دقیقه ببرشون دستشویی با بازی سرگرمشون کن ...

خدا خیرت بده همه این کارارو کردم جواب نداد. بدتر لج کردن

خدا خیرت بده همه این کارارو کردم جواب نداد. بدتر لج کردن

عزیزم من از ۲ سال و ۷ ماهگی شروع کردم همکاری نکرد تولد ۳ سالگیش شروع کردم بازم همکاری نکرد الان سه سال و چهار ماهشه یک هفته پیش شروع کردم در کمال ناباوری روز سوم همکاری کرد و الان ۴ روزه جیشش رو تو قصری میکنه فقط پی پی رو همکاری نکرده که اونم تا سه چهار روز دیگه اکی میشه اگه بچت پسره طبیعیه پسرها دیرتر همکاری میکنن

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰