2777
2789

من بچه آخر بودم. همیشه میگفتن از تو بزرگترن باید کوتاه بیای.... عقده ای و تو سری خور و بی اعتماد ب نفس وارد جامعه شدم 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بچه آخر بودم. همیشه میگفتن از تو بزرگترن باید کوتاه بیای.... عقده ای و تو سری خور و بی اعتماد ب ن ...

خب شما که خودتون متوجه شدید چقدر مخربه ازتون خواهش میکنم روی بچه تون پیاده ش نکنید 

من بچه آخر بودم. همیشه میگفتن از تو بزرگترن باید کوتاه بیای.... عقده ای و تو سری خور و بی اعتماد ب ن ...

منم بچه اول بودم ، بهم میگفتن تو بزرگی باهاشون بحث نکن . اونا بچن نمیفهمن

خب شما که خودتون متوجه شدید چقدر مخربه ازتون خواهش میکنم روی بچه تون پیاده ش نکنید 

آخه خیلی لج میکنه اسباب بازیاشو بهش نمیده پسرمم جیغ داد فریاد،،نمیدونم چی بگم چطور کنترل‌شده کنم

آخ بمیرم این دختر منه همش بهش میگم تو بزرگتری داداشت کوچیکه گناه داره😢

منم دقیقا مثل دختر شما همیشه بهم میگفتن باید کوتاه بیای ولی هیچ وقت اجازه ندادم به خواسته شون برسن با این رفتار همیشه مقاومت کردم با همون سن کم میگفتم باید یاد بگیره هرچیزی خواست تو سریع ترین زمان ممکن به دست نمیاره 

آخه خیلی لج میکنه اسباب بازیاشو بهش نمیده پسرمم جیغ داد فریاد،،نمیدونم چی بگم چطور کنترل‌شده کنم

نه اتفاقا همین مقاومتش نشونه اینه که از حق خودش نمیگذره 

اگه توصیه منو بپذیرید براشون وقت تعیین کنید 

امروز این عروسک دست تو هست ولی فردا باید داداشت باهاش بازی کنه 

من انقد تخریب شدم که تصمیم گرفتم اصلا بچه ای نیارم که خدای نکرده بخاطر بی عقلی من و اطرافیانم حس هایی که تجربه کردم رو مجبور شه تجربه کنه....خودم کافی بودم... 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
نه اتفاقا همین مقاومتش نشونه اینه که از حق خودش نمیگذره  اگه توصیه منو بپذیرید براشون وقت تعیی ...

فکر خوبیه،،خودم خیلی دلم برا دخترم میسوزه،،ب شوهرم میگم به زور ازش نخواه اسباب بازیشو بده دیگران دوس نداره