2777
2789
عنوان

گم کردن پول

167 بازدید | 14 پست

دوستان من 750تومن پول جمع کرده بودم قایم کرده بودم لای کتابم .الان نیست خیلی خیلی ناراحتم .همه جای اتاقمم گشتم .فکر میکنم داداشم برش داشته 😣😣

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت چنو سالشه

چرا این فکرو میکنی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
بپرس ازش

میپرسم .میگه اگه باور نداری بیا اتاقمو بگرد 😑.قبلا هاهم هی میپرسید چقدر پول داری چقدر پول داری .منم میگفتم پول ندارم😑

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
داداشت چنو سالشه چرا این فکرو میکنی

داداشم 18سالشه خودم 24.اخه اذیتم میکنه همیشه .یه وسیله امم گم کنم اخرش رفتنی به اتاقش میبینم عه اونجاست

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
میپرسم .میگه اگه باور نداری بیا اتاقمو بگرد 😑.قبلا هاهم هی میپرسید چقدر پول داری چقدر پول داری .منم ...

کتابی که گفتی همیشه تو اتاقت بوده؟ جایی نبرده بودیش؟

اگه مطمئنی کار داداشته از بابا و مامانت کمک بگیر تا پولتو پس بگیری.

کتابی که گفتی همیشه تو اتاقت بوده؟ جایی نبرده بودیش؟ اگه مطمئنی کار داداشته از بابا و مامانت کمک بگ ...

نه بابا اصلا .همیشه تو اتاقم بود.کتاب قابل استفاده نبود که جایی ببرم .اره گفتم بهشون

خدایا شکرت بابت همه چیز💚