2777
2789
عنوان

بالا بودن هموگلبین

| مشاهده متن کامل بحث + 36155 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ،شما خوب شدی  ،منم الان مثل شمام ،یعنی چه بیماری دارم ،دکتر عمومی نظر خاصی نداشت ،ولی من ن ...

من رفتم فوق تخصص گوارش گفت بهتره فصد خون حجامت یا اهدا خون کنی

من حجامت کردم الان خیلی از بیماری هام کمتر شدن و توی حجامت هم گفت که خونت غلیظه

من رفتم فوق تخصص گوارش گفت بهتره فصد خون حجامت یا اهدا خون کنی من حجامت کردم الان خیلی از بیم ...

شما چند سالتونه ،آخه مگه غلظت خون برای پیرا و سیگاری ها نیست، چرا ما غلظت خون گرفتیم،بعد حجامت کردین کامل خوب شدین ،آزمایش دادین ببینین بهتر شدین هموگلوبینتون اومده پایین یا نه؟

من و پدرم هر دو هموگلوبین بالا داریم و غلظت خون  هر دو فسد میشیم  پلیسیتمی داریم  ...

من و برادرام و پدرم هم کلا غلظت خون داریم و cbcامون بالاتر از حد نرماله، تازه متوجه شدیم،اما ازمایش ژنتیکی انجام ندادیم،میشه راهنماییم کنی که ممکنه درمعرض چه مشکلایی باشیم یا اینکه چه راه حل هایی داریم برای کم کردن cbc؟

من و پدرم هر دو هموگلوبین بالا داریم و غلظت خون  هر دو فسد میشیم  پلیسیتمی داریم  ...

سلام توروخدا بیا سوال دارم ازت ماهم پلی سیتمی داریم خیلی نگرانم بیاجوابمو بده

من و برادرام و پدرم هم کلا غلظت خون داریم و cbcامون بالاتر از حد نرماله، تازه متوجه شدیم،اما ازمایش ...

سلام 

الان پیام شما رو دیدم

بایید زیر نظر متخصص خون باشید 

بدون نظر پزشک نباید اقدام به فصد کنید 

داروهاتون رو هم سر وقت بخورید

چرا کسی جواب نمیده 

من همین الان هموگلوبین خونم بالاس پریشب بیمارستان بستری شدم ازم ازمایش گرفتن همین الانم حالم بده نتیجه تو رو چی داد؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

رفتم حجامت شما خوب شدی 

نه هنوز بهم گفتن کمبود ب دوازده دارم سیستم اعصاب مغز درگیر می‌کنه باعث فراموشی و گیجی و اختلال تمرکز میشه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹