2777
2789
عنوان

شوهرم هی میگه

365 بازدید | 8 پست

من پارت تایم زبان تدریس میکنم خصوصی هم دارم ولی خب حق التدریسی در آمدش کمه دیگه چیزی به اون صورت نمیفته برام ....قصدم نیست همیشه اینجوری بمونم اهداف بلند مدت زیادی دارم همش میگه در آمدت کمه کم‌بهت میدن کم بهت میدن جاهایی که حقوق بالاتر بدن میتونی بری من چی بگم بهش از کارم داره دلسردم می‌کنه من عاشق کارمم

اگه همسرت سر کار میره و خودش در امد داره...و خودتم کارتو دوست داری و لااقل هزینه های جزئی خودتو تامین میکنه...بمون سرکارت

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بعد اصلا کار با در آمد خوب مگه راحته پیدا کردنش الان 

اینم هست..‌‌‌‌به نظرم مهم اینه که کارتو دوست داری

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
شما خودتون شاغلید

نه من خونه دارم...ولی اگه یه روز بخوام برم سرکار حتما دنبال اون کاری میرم که دوسش دارم