2777
2789

باور کن 

همه عالم حسودن ☹☹☹☹

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن  همه عالم حسودن ☹☹☹☹

همه که نیستن اصن همه باشن من دوست ندارم دیگه باشم

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
میشه یکم توضیح بدی

ببین هر کسی ی حس برتری داره که باید ارضا بشه اگر تو بچگی پدر مادرت جوری رفتار کردن که تو احساس تحقیر و کوچیک بودن بهت دست داده یا خواهر برادرت این حسو بهت دادن این عقده توی آدم بوجود میاد 

خوشحالم که دیگه احمق نیستم قبلا ی احمق مهربون بودم 
ببین هر کسی ی حس برتری داره که باید ارضا بشه اگر تو بچگی پدر مادرت جوری رفتار کردن که تو احساس تحقیر ...

خب ربطش به حسودی؟

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
باور کن  همه عالم حسودن ☹☹☹☹

از بعد از کنکور خیلی حسادتم زیاد شده هر چند که خداروشکر خودم هم توی دانشگاه خوبی درس میخونم

از بعد از کنکور خیلی حسادتم زیاد شده هر چند که خداروشکر خودم هم توی دانشگاه خوبی درس میخونم

هنوز هم این حسو دارم  دوست دارم ترکش کنم

پس ولش کن خود بخود بهتر میشی

اصلا روش زوم نکن

بنظر من یه حس کاملا طبیعیه❤

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔