2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان کردن بیان

266 بازدید | 17 پست

خانوما یه سوال دارم توروقران گزارش نزنید نی نی یار اگر تاپیکمو خوندی خواهش میکنم منو تعلیق نکن بخدا اگر میدونستم باید از کی بپرسم اینجا تاپیک نمیزدم😭😭😭😭

بچه ها من 21 سالمه 3 سال پیش زایمان کردم و طبیعی و فیزیولوژیک یعنی بدون هیچ برش و بخیه ای

حالا همسرم موقع رابطه خیلی دیر و سخت ارضا میشه و من کاملا حس میکنم بدنم مثل یه کیسه گشاد شده و بدن شوهرم تو بدن من اصلا حس نمیشه بعد 5 سال که هیچ رابطه ای از پشت نداشتیم دگ دیدم کم کم میگه که اگر میشه از پشت رابطه داشته باشیم و اخه از پشت تنگ تره و اینجوری لذتش بیشتره میدونم بخاطر اینکه دلم نشکنه به روم نمیاره کاملا میفهمم و خودمم حس لذتی ندارم چون انقد بدنم گشاد شده که چیزی توش حس نمیشه😭😭😭😭شماهم بعد زایمان بدنتون اینجوری شده؟؟ راهی هست برای درست کردنش؟؟ لطفا توهین نکنید جوابمو بگیرم خودم تاپیکو قفل میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه نشده.یسری ورزش هست انجامش بده

چه ورزشاییه؟؟ تاثیرم داره؟؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تنگ کن

چجوری خب باز اگر زایمان کنم همون میشه 

البته پارسال از یه دکتر پرسیدم گفت 13 میلیون میگیره

شرمنده خندم گرف😑چرا ندوزن خب?😶بعد زایمان میگفتی بخیم کنین

تو نت سرچ کنی متوجه میشی تو زایمان فیزیولوژیک نه برش میدن نه بخیه

چجوری خب باز اگر زایمان کنم همون میشه  البته پارسال از یه دکتر پرسیدم گفت 13 میلیون میگیره

چی بگم والا

میتونی بعد از تنگ کردن سز کنی 

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴
نه نشده ولی اگه برای تو زیاده برو عمل کن البته بچه دومم اگه میخوای اول اونو بیار بعد عمل کن نذاری ...

واقعا شرمنده که میپرسم یعنی شما هیچوقت رابطه مقعدی نداشتید؟؟ 

ماه 5 سال هیچ خبری از این رابطه نبود ولی بعد این مدت 

البته خیلی کم مثلا شاید دوماه یبار سه ماه یبار

پس اون گشاد شدن بخاطر چیه؟

اون شانس منه😭😭😭😭