2777
2789
عنوان

ای کاش بمیرم💔

179 بازدید | 16 پست

بخدا خسته شدم یه بار یه چی نشد بخوام مامان و بابام بگن باشه برات میخریم بخدا یه بار نشده بعد از مدت ها گفتم یه غذا از بیرون بگیرم ارزون برام نخرید یه لباس خواستم منت کشی کردن برای اولین بار با دوستام رفتم بیرون برگشتنی زهرمارم شد جلوی همه مامانم زدم خداراشکر دوستام نبودن ببینن اونروز برای امتحان رفاه بودیم بیرون همه لباس های خوشگل و شیک اومده بودن همه ی دوستام فقط من چون که هیچی نداشتم گفتم زشته لباس مناسب بیرونی ندارم با فرم رفتم یعنی خودم خیلی ناراحت شدم حتی پول هم نداشتم برم مغازه روبرویی یه بستنی بخورم وقتی هم با بابام دعواش میشه تمام عقدش رو سر من خالی میکنه من بدبخت فقط ۱۵ سال دارم منی که همیشه تمام نمراتم ۲۰ بود با تمام مشکلات دوستای فیک ضربه از خوانواده و تنهایی از ۲۰ نمرم شد ۱ خیلی خیلی افت تحصیلی داشتم اما هیچکس نفهمید حتی میخواستم خودکشی کنم اما این راه نجات نیست همه میگن مامانم فرشتس اما برای من شبیه یه شیطانه😐همیشه راجب من به بابام دروغ میگه مقصر خودشه میندازه گردن من ازم بد میکه جلوی بابام خودم شنیدم واقعا جای تاسف وقتی میبینم همکلاسی هام مامانشون حتی خود فامیلمون آنقدر مامانش مهربونه غصه میخورم فقط منتظرم ۱۸ سالم بشه تا مهاجرت کنم با اینکه فقط میگن برو دکتر شو اما حرفاشون برام مهم نیست م میخوام خودم برای زندگیم تلاش کنم و هرگز دست بر ندارم❤آرزو میکنم امسال تولدم مامانم خوب بشه بابام یکم بهم اهمیت بده حتی بغلم هم نمیکنه یا بهم بگه دوست دارم شاید فقط در سال یه بار بگه اونم وقتی یه چی نیاز داشته باشه دوستام هم که دوست معمولی هستن همیشون از من متنفرن💔

Always 🐢☘

خدانکنه

کاربر خانم      ۱۵ساله                         وَلْیَعْفُوا وَلْیَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَن یَغْفِرَ اللَّهُ لَکُم وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ (۲۲-نور)ببخشید و چشم بپوشید، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه درست خوبه حتماحتما حتما درستو بخون و دانشگاه دولتی یه شهر یکم دورتر برو که خابگاه بمونی. البته نه خیلی دور که هزینه رفتو آمد خیلی بهت فشار بیاره. اونجا هم همیشه باید قناعت کنی ولی اعصابت آرومه. عزیزتر هم میشی

هیچوقت خانواده شما پرفکت نمیشه، اینجوریه دیگه، ولی به مرور زمان وتغییر شرایط بهتر میشه

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد
عزیزم ناراحت شدم برات ولی چون بابات اذیتش میکنه دیگه یا تو خودش میریزه یا با تو دعواش میشه مجبوره خب ...

اره عزیزم اما معمولا بابام کاریش نداره بابام همیشه توی دعوا هام با مامانم اگه پیشم باشه پشتم است برای همین معمولا گاهی یکم بهم اهمیت میده مامانم هم همش گیر میده شبیه مرغ بی پر شدم از دست این حرص خودنا😐😂💔

Always 🐢☘
اگه درست خوبه حتماحتما حتما درستو بخون و دانشگاه دولتی یه شهر یکم دورتر برو که خابگاه بمونی. البته ن ...

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون بلخ دارم تلاش می‌کنم درسم رو بخونم برای ادامه ی تحصیل هم میرم کره ی جنوبی و کار میکنم و هم از طریق اینستایی که دارم پول در میارم

Always 🐢☘

داستانتو خوندم انگار روزای جوونی خودمو مرور کردم😔

من درسمو خوندمو خوندم و خوندم

دانشگاه دولتی رفتم سرکار رفتم، شرایط خیلی بهتر شده

حتی اون دوستایی که یه روزی عارشون میشد دم خونه قدیمی ما بیان پایین شهر، الان من محلشون نمیدم و حسابشون نمیکنم.... کسی که ارزشتو به یه تیپ و لباس بدونه مطمئن باش خودش بی ارزش و نوکیسه و تازه به دوران رسیدس. ارزش ناراحتیتو نداره

پدر و مادرت هم متاسفانه آدمای چندان موفقی نیستن، واس همین اعصاب ندارن و محبت نمیکنن و رو تو خالی میکنن

اوضاع که بهتر بشه اونا هم روحیشون یه مقداری تغییر میکنه

داستانتو خوندم انگار روزای جوونی خودمو مرور کردم😔 من درسمو خوندمو خوندم و خوندم دانشگاه دولتی رفت ...

واقعا مرسی بابت این حرف این قشنگ ترین حرفی بود که یه نفر بهم زده برای اولین بار یه حرف احساسی شنیدم مرسی🥲❤❤

Always 🐢☘
پدر و مادرت هم متاسفانه آدمای چندان موفقی نیستن، واس همین اعصاب ندارن و محبت نمیکنن و رو تو خالی میک ...

بله متاسفانه بخاطر مشکلاتشون اینکارو میکنن تمام تلاشم رو میکنم که یه آینده ی بهتر برای خودم بسازم❤

Always 🐢☘
واقعا مرسی بابت این حرف این قشنگ ترین حرفی بود که یه نفر بهم زده برای اولین بار یه حرف احساسی شنیدم ...

واقعا؟ منم خوشحال شدم که خوشحال شدی😍❤

شما هوش و ذکاوتت از روی نگارشت پیداس. شما چندین پله از مثلا دوستای ظاهربینت بالاتر و والاتری، خودت رو تو آینده موفقت ببین و محل آدمای کم ارزش نذار

کاش یه نفر اون روزا اینا رو به من میگفت که غصه نخورم😐✋🏻

خیلی قدر خودتو بدون دختر جون، موفق باشی❤✋🏻