2777
2789
عنوان

اینو یادتونه؟😢

259 بازدید | 21 پست

https://as10.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/9e535209bb8f10dfc96943371cdbfd081739385.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImIzOTAxYjQxNDJlOTIyZjU3ZmVhNmYwMjM5NDJiN2RjIiwiZXhwIjoxNjUyOTEyMzkxLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.jONlvWzaKUUkBjd7HdxvDPPfk16BMD_cxyZsickrol4

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

با اجازه از استارتر عزیزم

خانومای گلم انشالله که سلامت باشید خدا اجرتون بده انشالله

شاید فقط چند ثانیه وقت ارزشمند و شریفتون رو بگیره میشه برای حاجت روا شدن بنده حقیر نفری یک صلوات محمدی بفرستین و آمین بگید

انشالله هرکس دعا کرد دست به خاک بزنه طلاشه

از هرکس به جز خدا بی نیاز بشه

خدا دلشو شاد کنه

سلامتی بهش بده

انشالله

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب که چی الان

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

اره😔😔😔😔😔😔😔

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

یعنی من بمیرم شوهرم اینطوری میاد سر قبرم گریه میکنه؟کیک میخره برام؟ زنده بودم ک نخرید شابد بعد مرگم دلش به رحم بیاد بخره بیادد سر قبرم  

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎