2777
2789

بچه ها من دیروز  سه تا بی بی چک زدم دوتا ایرانی و یدونه خارجی ایرانیا منفی شد ولی خارجیه هاله انداخته

بنظرتون امکان داره باردار باشم؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزار ببینم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نه بابا 

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

عکسش بزار ببینم

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی.                      تاریخ شروع کاهش وزن25/12/،1401.     وزن اولیه88.                  هدف اولیه 85.   ✔️         هدف دوم 80   🔒        هدف سوم 75.  🔒  هدف چهارم70.      🔒    هدف پنجم65.🔒    قد 165    

مال من بعداز دوساعت هاله انداخت بارداربودم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

صبح با اولین ادرار هم باید بزنی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بارداری مبارکه

هاله کا داره این خودکاری هارو چجوری باید بزنی من نگرفتم تا حالا

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی.                      تاریخ شروع کاهش وزن25/12/،1401.     وزن اولیه88.                  هدف اولیه 85.   ✔️         هدف دوم 80   🔒        هدف سوم 75.  🔒  هدف چهارم70.      🔒    هدف پنجم65.🔒    قد 165