2789
زندگی‌برام.سخت.شده‌شوهرم‌هوامونداره‌فقط‌چسبیده‌به‌پدرمادرش‌یه‌دختردارم‌الانم‌گفته‌بشین‌براکنکوربخونم ...

پس دخترت چی میشه؟؟؟؟ کی هوادارشه بعد ت؟ دلت میاد؟؟

نمیخواد کنکور بدی 

زبون نداری؟؟؟؟؟ نمیتونی از حقت دفاع کنی؟!؟ قشنگ برو بایست جلوشون بگو نمیخوام کنکور بدم 

حتی اگرم دادی کنکورو بازم اگ رتبت بد بشه به هیچ خری ربطی نداره هر کسم بهت چیزی میگ ساکت نمون نگاهشون کن ک ایمجوری سوار بشن سرت 

دوست‌دارم‌خونم‌جداباشه‌ازمادرشوهرم‌شوهرم‌نمیزاره‌همش‌طرف‌اوناس‌راحت‌نیستم‌اسایش‌ندارم‌بدم‌میادازخونم ...

چند سالته عزیزم؟!؟! اگ نمیتونی اینشرایطو تحمل کنی جداشو ب نظرم البته اگ شرایط طلاقو داری اینجور خیلی سخته خیلی دارن زور میگن 

به پدر و مادرت بگو حداقل 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نکن،من یبار سابقه خودکشی ناموفق داشتم بعدش خیلی پشیمون شدم🙃 سعی کن کنار بیای تحمل کن صبر کن یروزی ...

به‌خاطراوناست‌که‌تموم‌نمیکنم‌واین‌که‌میترسم‌تاابدبمونم‌توی‌جهنم‌شایدم‌یه‌روزی‌ازدیت‌همشون‌فرارکردم‌رفتم‌یه‌جایی‌که‌بمیرم‌بالاخره

نصیحت نکنیم پس چرا تاپیک زدی

خودکشی واسه چی یعنی این همه نا امید شدی از زندگی من نمیدونم چرا خودکشی راانتخاب کردی دنیا به آخر نرسیده پاشو دست وصورتتو بشور به خودت برس این حرفای چرت وپرت چیه میزنی دلیل خودکشیت چیه

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
به‌خاطراوناست‌که‌تموم‌نمیکنم‌واین‌که‌میترسم‌تاابدبمونم‌توی‌جهنم‌شایدم‌یه‌روزی‌ازدیت‌همشون‌فرارکردم‌ر ...

عزیزدلم اینجوری نگو😔💔

برو پیش یه مشاور یا روانشناس مشکلتو جدی بگیر خواهش میکنم❤️

تازه وارد نیستم کاربریم تعلیق شد😐🚶🏻‍♀️
پس دخترت چی میشه؟؟؟؟ کی هوادارشه بعد ت؟ دلت میاد؟؟ نمیخواد کنکور بدی  زبون نداری؟؟؟؟؟ نمیتونی ...

یه‌پسرداداش‌داره‌نشسته‌خودشوخفه‌کرده‌معلم‌خصوصیم‌گرفته‌هزارتاکلاسم‌رفته‌الان‌بامن‌داره‌مقایسش‌میکنه‌میگه‌ابرومونبر‌مسخرت‌میکنن..میخوام‌بگم‌نمیخوامکنکوربدم‌نمیدونم‌چی‌جوری

یه‌پسرداداش‌داره‌نشسته‌خودشوخفه‌کرده‌معلم‌خصوصیم‌گرفته‌هزارتاکلاسم‌رفته‌الان‌بامن‌داره‌مقایسش‌میکنه‌ ...

امشب بگو بهش 

با زبون خوش بهش بگو 

بگو نمیتونم کشش ندارم درسم یاد نمیگرم نمیتونم کنکور بدم تترس از هییچ اگرم داد زد نترس حرفتو بگو خودتو راحت کن...!

چند سالته عزیزم؟!؟! اگ نمیتونی اینشرایطو تحمل کنی جداشو ب نظرم البته اگ شرایط طلاقو داری اینجور خیلی ...

پدرمادرم‌پشتمن‌اگه‌بخوام‌طلاق‌بگیرم‌ولی‌میترسم‌ازاینده‌چه‌بلایی‌سرم‌بیاد

پدرمادرم‌پشتمن‌اگه‌بخوام‌طلاق‌بگیرم‌ولی‌میترسم‌ازاینده‌چه‌بلایی‌سرم‌بیاد

نترسسسسسسسسسسسس 

میرزه به این افکار شومی ک سراغت میاد؟؟؟؟

یا حرفتو درست بزن نترس از کسی یا برو راحت کن خودتو 

امشب بگو من نمیخوام کنکور بدم اگرم خوندی ک بروبده حالا یا قبول میشی یا ن ولی سرتو بالا بگیر 

نترس از کسی اینجور اگ بفهمن میترسی عر کاری بخوان میکنن

اره‌میگم‌بایدبگم‌بهش‌ازاین‌که‌آروم.بره‌که‌بهتره

بگو اصلا از هیچی خجالت نکش با زیون خوش اول باهاش صحبت کن به زبون بگیرش بزار ناراحت شه بزار داد بزنه بزار حتی بزنت ولی زیر بار کار زور نرو اینجور خودت داغون میشی فقط