2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست
خداروشکر گلم ب چیزی ک میخاستی رسیدی ما پسر میخاییم البت فعلا باردارم دختره ولی دوسال دیگ میخام پسر ب ...

دومی برای من پسر شد در حالی که کار خاصی نکردم از لحاظ غذایی ولی سردی وعرق رازیانه  هم نخوردم.

ایشالله دومی.

آدمیزاده دیگه دوست داره از هر میوه ای داشته باشه.

خود من دومی دلم میخواست پسر باشه ولی دخترم میشد همون اندازه خوشحال میشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای اره این مسئولیت هم تا اخررررررر عمرم هست  امیترسم خسته شم😕

خب باید ببینی اول و آخر میخوای داشته باشی بچه یا نه

اگه نمیخوای که هیچ‌

ولی اگه میخوای امسال و سال بعد نکن

چون هر چی سن بیشترمیشه حوصله آدم کمتر میشه

ا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نخندی میرفتیم بیرون لباسای بچه گانه میدیم به شوهرم میگفتم واییی کی بشه ماهم بیایم از اینا بخریم. اص ...

اره دقیقا احساس میکنم مثل کسایی که میگن زندگمیمون تو مجردی سر و سامون نداشت الان واسه ما هم نداره

خب باید ببینی اول و آخر میخوای داشته باشی بچه یا نه اگه نمیخوای که هیچ‌ ولی اگه میخوای امسال و سال ...

نه نمیشه که تا آخر عمر نداشته باشم

مگر خداوند تو سرنوشتمون بچه نگذاشته باشه 

از لحاظ خونه و مالی خدارو شکر مشکل ندارم  ما از سال دوم سوم ازدواجمون خریدیم و پدر شوهرم اون م ...

وقتی از لحاظ مالی اوکی هستی بزرگ که شد میتونی حمایتش کنی مهاجرت کنه 😁 البته اگه خودش دوس داشته باشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نه نمیشه که تا آخر عمر نداشته باشم مگر خداوند تو سرنوشتمون بچه نگذاشته باشه 

خب پس باتوجه به همین چیزا

برو چکاپ قبل بارداری و اقدامتو شروع کن

به مشکلات احتمالی هم فکر کن که زودتر بتونی رفعش کنی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
وقتی از لحاظ مالی اوکی هستی بزرگ که شد میتونی حمایتش کنی مهاجرت کنه 😁 البته اگه خودش دوس داشته باشه

من تک فرزندم و شوهرم هم دوتا هستن فقط که فقط یه خواهر کوچکتراز من داره

من خاله هام المانن میخواستم برم اونجا پیش اونا زایمان کنم و چند ماه اول پیش اونا باشم که خانواده هامون آنقدر ناراحت شدن که باهامون سر سنگین شدن و خالمم رفت پرسید قانون خون و خاک بود و نمیشد وگرنه در آینده بخواهد میفرستمش اگر خدا بخواد

عزیزم دعا کن خدا بمنم ی پسر بده😭

انشالله.

نذر کن من که بهش معتقدم.

مثلا اگه معتقد به روز عاشورا تو اون روز  یا مثلا ولادتت امامی هستی بگو پسر بیارم  اسمشو فلان بذارم(اسم مذهبی).