2777
2789
عنوان

بارداری

140 بازدید | 28 پست

من ۲۹ سالمه و هفت هشت ساله ازدواج کردم و یه جایی رسیدیم که به فرزند دار شدن فکر میکنیم اما واقعا نمیدونم واقعا بچه دار شیم یا نه 

یکی دوتا کتاب هم خوندم اما نمیدونم

شماها برای بارداری چه اقداماتی کردین قبلش؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش برو آزمایشات قبل بارداری. من چون دختر میخواستن تقریبا دوماه خودمونو بستیم به سردی.

اره اون که سه ماه قبلش برم ویزیت و آزمایش میرم

خودتون چکار کردین از لحاظ روحی و تجربیاتی آماده بشین ؟

من سال ۹۳ ازدواج کردم و تازه باردار شدم

هرکسی یه جوره مثلا من برام مهم بود حتما خونه داشته باشیم و ماشین و پس انداز

برام خیلی مهم بود هبچوقت زیر ۲سال بعده ازدواج بچه دار نشم بخاطر شناخت بهتر

اما الان فرق کرده واقعا خونه خریدن سخت شده 

اقدامات منظورت ازمایش و... ؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

اولی که بدون برنامه اومد

برای دومی وقتی از نظر روحی آمادگی داشتم اقدام کردم

بجه مسولیت زیادی داره

صبر و حوصله میخواد

از خیلی چیزا باید بگذری خواب راحت استراحت

اگه تواناییشو داری اقدامکن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین اگه پسر میخوای بایدخودت گرمی بخوری شوهرت سردی اما اگه دختر میخوای بایدبرعکسش رو انجام بدی.واسه زیبایی بچه ت هم سیب.به.بادام.زیادبخور

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
اره اون که سه ماه قبلش برم ویزیت و آزمایش میرم خودتون چکار کردین از لحاظ روحی و تجربیاتی آماده بشین ...

نخندی میرفتیم بیرون لباسای بچه گانه میدیم به شوهرم میگفتم واییی کی بشه ماهم بیایم از اینا بخریم.

اصلا انگار یجایی از زندگی دلتون بچه میخواد

من سال ۹۳ ازدواج کردم و تازه باردار شدم هرکسی یه جوره مثلا من برام مهم بود حتما خونه داشته باشیم و ...

از لحاظ خونه و مالی خدارو شکر مشکل ندارم 

ما از سال دوم سوم ازدواجمون خریدیم و پدر شوهرم اون موقع میگفت دیگه وقتشه به بچه بدوئه تو خونتون 😂😂

اما ما خودمون اصلا نمیخواستیم

من به این فکر میکنم بعدا نگه چرا منو به این دنیای بی سر و سامان اوردی؟!

برای من آره. البته عرق رازیانه هم میخوردم.

خداروشکر گلم ب چیزی ک میخاستی رسیدی ما پسر میخاییم البت فعلا باردارم دختره ولی دوسال دیگ میخام پسر بیارم نمیدونم چیکار کنم ک پسر شه

اولی که بدون برنامه اومد برای دومی وقتی از نظر روحی آمادگی داشتم اقدام کردم بجه مسولیت زیادی داره ...

واااای اره این مسئولیت هم تا اخررررررر عمرم هست  امیترسم خسته شم😕

ببین اگه پسر میخوای بایدخودت گرمی بخوری شوهرت سردی اما اگه دختر میخوای بایدبرعکسش رو انجام بدی.واسه ...

نه واسمون جنسیت اصلا مهم نیست بیشتر سلامتش مهمه

چون چندبارم از همسرم پرسیدم اگر قراره یکی داشته باشیم کدومو میخوای گفت هییییچ فرقی نمیکنه 

ببین اگه پسر میخوای بایدخودت گرمی بخوری شوهرت سردی اما اگه دختر میخوای بایدبرعکسش رو انجام بدی.واسه ...

عزیزم واسه پسردار شدن مثلا شوهرم سردی بخوره ی موقع دختر نشه؟اخه شنیدم باید هر دو گرمی بخوریم