2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خیلی اذیت میشم حرص میخورم تا مدتها ولی نباید اهمیتشون داد

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

خب آدما کم و بیش دروغ میگن نکنه همه حرفاش دروغ باشع یعنی چی این آدم !؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی گیر میدی دروغ میشنوی یا کلن دروغگو هست ؟!!

نه ایشون کلا دروغ میگه . 

مثلا بهش میگم بابا داروی فشارتون رو خریدید ؟ چون دارویی ک ایشون استفاده میکنه کمیابه بعد میگه آره ! بعد روی جلدش رو نگاه کردم دیدم همونیست ک قبلا خودم براش خریده بودم و داشته و الکی میگفته ندارم 

حالا مثلا راستشو بگه چی میشه ؟! 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده.
نه ایشون کلا دروغ میگه .  مثلا بهش میگم بابا داروی فشارتون رو خریدید ؟ چون دارویی ک ایشون استف ...

خب شخصیتش این مدلیه حتما برای خودش دلایلی داره  اما خب اشتباه ...  قابل تغیر هم نیست پس بیخیال باشی بهتره ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز