2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

78 بازدید | 11 پست

قبلا توی زود پز میپختم 

توی قابلمه چجوری بپزم گوشت خام نمونه؟!؟ 

رنگ قرمه سبزی هام خیلی روشنه میترسم سبزی رو زیاد سرخ کنم تلخ بشه چیکار کنم رنگش تیره بشه و روغن بندازه؟!

سیر نمیتونم اضافه کنم محدودیت غذایی دارم رب انار هم چون یکم ملس می‌کنه دوست ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگش بیشتر به لوبیا برمیگرده شما لوبیا قرمز میریزی؟ بعضیا که چیتی میریزن سفید میشه. و اونایی که ابلی ...

چیتی میریزم 

رستورانا قرمز میریرزن؟

با شعله کم بذار بپزه مطمئن باش گوشت می پره. سبزی رو در حدی سرخ کن که یک روغن سیاه ازش خارج بشه اینجو ...

با پیاز تفت بدم بذارم با شعله کم بپزه؟؟؟

با پیاز تفت بدم بذارم با شعله کم بپزه؟؟؟

آره ببین اول پیاز تفت بده بعد گوشت بریز ترجیحا کمی دنبه داشته گوشتت که مجلسی بشه ادویه ها رو بزن بزار یکساعت گوشتت بپزه بعد یکساعت میتونی لوبیا و سبزی رو اضافه کنی . سبزی رو که از قبل سرخ کردی به همون صورت که گفتم و لوبیا رو نیم پز کرده باشی بهتره

چیتی میریزم  رستورانا قرمز میریرزن؟

منم چیتی میریزم

اما تیره میشه

بخاطره مقدار سرخ کردن سبزیه من میزارم قشنگ سرخ بشه و به همین راحتی تلخ نمیشه مگر شنبلیله زیاد باشه یا خیییییلیییییی سرخ بشه

روغن هم چون موقع سرخ کردن اضافه میکنی همش موقع پخت اروم پس میده

2790
2778
2791
2779
2792