دوروزه یرص پروژشترون میخورم روزی دوتا ، از اخرین پریودم که اونم با امپول بود فقط ۱۷ روز گذشته و سه روزه که درد شدید زیر دل سمت چپ دارم و یه جورایی علائم پریودی بیبی زدم منفی بود ولی یه خط خییییییییییییلی کمرنگ افتاده نمیدونم پروژسترون رو بخورم یا صبر کنم چند روز دیگه دوباره بیبی بزنم
نمیدونم چرا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 😔😔 حتی چیزایی که یه وقتی از دیدنش و داشتنش بال درمیاوردم.😟😟
بخور پروژسترون خودش باعث میشه بمونه و رشد کنه.ولی داروهای تحریک تخمک رو نخور دیگه اصلا.خب تا کی باید بخوری من فک کنم از ۱۴ خوردم تا ۲۴.ینی تا یه هفته قبل موعدم
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید ۹ برج پریود بشم ، البته من چون تنبلی دارم و پریود نمیشدم با یه دوره قطره ویتاگنوس بعد شش سال بطور معجزه اسای پریود شدم البته منظم نیست ولی دکتر گفت احتمال حاملگی ناگهانی داری
نمیدونم چرا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 😔😔 حتی چیزایی که یه وقتی از دیدنش و داشتنش بال درمیاوردم.😟😟
اها خب.میتونه باردار باشی.ولی قرص رو طبق تجویز پزشکت ادامه بده.ضرر نداره.احتمالا بارداری😍ماه اولته ...
شش ساله منتظرم بدون امپول پریود نمیشدم اصلا فقط یه دوره قطره ویتاگنوس خوردم بعد قطع کردم و بعدش یک ماه درمیون پریود شدم و ماه پیشم رفتم دکتر امپول داد ولی پریودیم زمانی که ویتاگنوس میخوردم خیلی زیاد بود و ۵ روزه ولی بعد امپول پریودیم سه روزه بود وخون ریزی خیلی کم ، الانم که اینجور