2777
2789
عنوان

این قرص لعنتی رو بخورم یا نه

110 بازدید | 17 پست

دوروزه یرص پروژشترون میخورم روزی دوتا ، از اخرین پریودم که اونم با امپول بود فقط ۱۷ روز گذشته و سه روزه که درد شدید زیر دل سمت چپ دارم  و یه جورایی علائم پریودی بیبی زدم منفی بود ولی یه خط خییییییییییییلی کمرنگ افتاده نمیدونم پروژسترون رو بخورم یا صبر کنم چند روز دیگه دوباره بیبی بزنم

نمیدونم چرا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 😔😔           حتی چیزایی که یه وقتی از دیدنش و داشتنش بال درمیاوردم.😟😟

ینی خط دوم کم رنگ بود؟؟

بخور پروژسترون خودش باعث میشه بمونه و رشد کنه.ولی داروهای تحریک تخمک رو نخور  دیگه اصلا.خب تا کی باید بخوری من فک کنم از ۱۴ خوردم تا ۲۴.ینی تا یه هفته قبل موعدم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اینی ک نوشتم بخور..چون خودت پرسیدی هاااا.و گرنه باید تجویز دکترت و در نظر بگیری ک تا کی گفته پروژسترون ادامه بدی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی ک نوشتم بخور..چون خودت پرسیدی هاااا.و گرنه باید تجویز دکترت و در نظر بگیری ک تا کی گفته پروژستر ...

عزیزم دکتر گفت تا ده شب شبی دوتا بخور ، تا یک هفته قبل موعدم میشه 

نمیدونم چرا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 😔😔           حتی چیزایی که یه وقتی از دیدنش و داشتنش بال درمیاوردم.😟😟
ینی خط دوم کم رنگ بود؟؟ بخور پروژسترون خودش باعث میشه بمونه و رشد کنه.ولی داروهای تحریک تخمک رو نخو ...

اره خط دوم اینقدر کمرنگه فکر میکنم توهم زدم خیلی کمرنگه

عزیزم دکتر گفت تا ده شب شبی دوتا بخور ، تا یک هفته قبل موعدم میشه 

خب درسته منم همین کارو کردم.ب منم دقیقا همین و گفته بود‌.‌تا یک هفته قبل پریودم خوردم.

۱۷ روز از روز اول پریود منظورته گذشته؟

اگه اینجوریه ک زوده هنوز.بخور و ب خدا توکل کن‌هنوز واسه علائم هم خیلی زوده

ینی خط دوم کم رنگ بود؟؟ بخور پروژسترون خودش باعث میشه بمونه و رشد کنه.ولی داروهای تحریک تخمک رو نخو ...

این دردی که دارم از چیه ؟😥😥😥

اره خط دوم اینقدر کمرنگه فکر میکنم توهم زدم خیلی کمرنگه

الان دقیق چند روز ب موعدت مونده

خب درسته منم همین کارو کردم.ب منم دقیقا همین و گفته بود‌.‌تا یک هفته قبل پریودم خوردم. ۱۷ روز از رو ...

۱۷ روز از روزی که پریودم تموم شده 

این دردی که دارم از چیه ؟😥😥😥

من روزای تخمک گذاریم بود تیر میکشید طرف چپ نافم.

۱۷ روز از روزی که پریودم تموم شده 

اها خب.میتونه باردار باشی.ولی قرص رو طبق تجویز پزشکت ادامه بده.ضرر نداره.احتمالا بارداری😍ماه اولته دارو خوردی؟

الان دقیق چند روز ب موعدت مونده

باید ۹ برج پریود بشم ، البته من چون تنبلی دارم و پریود نمیشدم با یه دوره قطره ویتاگنوس بعد شش سال بطور معجزه اسای پریود شدم  البته منظم نیست ولی دکتر گفت احتمال حاملگی ناگهانی داری

باید ۹ برج پریود بشم ، البته من چون تنبلی دارم و پریود نمیشدم با یه دوره قطره ویتاگنوس بعد شش سال بط ...

اره انشاالله بارداری مخصوصا ک هاله هم میبینی.قرص واسه رشد فولیکول خوردی؟

اها خب.میتونه باردار باشی.ولی قرص رو طبق تجویز پزشکت ادامه بده.ضرر نداره.احتمالا بارداری😍ماه اولته ...

شش ساله منتظرم بدون امپول پریود نمیشدم اصلا فقط یه دوره قطره ویتاگنوس خوردم بعد قطع کردم و بعدش یک ماه درمیون پریود شدم و ماه پیشم رفتم دکتر امپول داد ولی پریودیم زمانی که ویتاگنوس میخوردم خیلی زیاد بود و ۵ روزه ولی بعد امپول پریودیم سه روزه بود وخون ریزی خیلی کم ، الانم که اینجور

اره انشاالله بارداری مخصوصا ک هاله هم میبینی.قرص واسه رشد فولیکول خوردی؟

نه هیچ قرصی غیر همین پروژسترون که اونم دوروزه شروع کردم نخوردم