2777
2789
عنوان

ازدواج

127 بازدید | 9 پست

سلام دوستان نظر بدید چیکار کنم کلافم من چند سال پیش خواستگار داشتم  خیلی خوب بودن همشون ولی الکی رد کردم بخاطر سنم که گفتم ۱۸سالمه...بعد الان که ۲۵سالمه میان ولی به دلم نمیشینن اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم حالام تازگی یکی اومده بیاین بهتون بگم چیشده 

میشه برای حاجت روایی من یک صلوات بفرستید ممنونم♡ اِسم من🌾مَرضیه🌾هست

خب

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خب

سنش بالاست کار ندارم ولی تیپش بهم نمیخوره سنگینه یه جوریه برام واقعا موندم توش چیکار کنم میگه ازم خوشش اومده ولی من نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنش بالاست کار ندارم ولی تیپش بهم نمیخوره سنگینه یه جوریه برام واقعا موندم توش چیکار کنم میگه ازم خو ...

چندسال بزرگتره ازت؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من ۲۵ اون ۳۸ 

خب گلم اختلاف سنیتون زیاده تیپش هم که خوشت نمیاد و اینکه تغییر دادن تیپش توی این سن خیلی سخته به نظرت قبول نکنی بهتر نیس؟

خب گلم اختلاف سنیتون زیاده تیپش هم که خوشت نمیاد و اینکه تغییر دادن تیپش توی این سن خیلی سخته به نظر ...

اره منم راضی نیستم ولی گفتش تیپمو عوض میکنم یعنی هرچی میگم قبول میکنه نمیتونم بهونه بیارم 😭 برای دلم دعا کن چند روزیه نا آرومم سپردم به خدا برام رقم بزنه 

اره منم راضی نیستم ولی گفتش تیپمو عوض میکنم یعنی هرچی میگم قبول میکنه نمیتونم بهونه بیارم 😭 برای دل ...

من اون آقا رو نمیشناسم پس هر حرفی بزنم قضاوت بیجا کردم درموردش فقط اینو میدونم که تغییر کردن ادما توی اون سن سختتره و اینکه هرچی شما میگی قبول میکنه خب یکم قبول کردنش سخته چون بالاخره اونم 38سال همون مدلی زندگی کرده و تغییر مطمنا راحت نیس براش.باید ببینه از پسش برمیاد یا نه.تو خودت مثلا میتونی بخاطر کسی یدفعه تیپت عوض کنی؟

من اون آقا رو نمیشناسم پس هر حرفی بزنم قضاوت بیجا کردم درموردش فقط اینو میدونم که تغییر کردن ادما تو ...

درسته منکه تغییر نمیدادم ولی میگفت انجام میدمو تو زندگی هیچی برات کم نمیزارم😄ولی بهش جواب رد دادم تموم شد خداروشکر 😊حالا دوست داشتن هیچی بعدها بوجود میاد ولی همین خوش اومدنم خوشم نیومد وگرنه قبول میکردم وکیل بود تیپش رسمی ...

درسته منکه تغییر نمیدادم ولی میگفت انجام میدمو تو زندگی هیچی برات کم نمیزارم😄ولی بهش جواب رد دادم ت ...

انشاالله که خیر باشه عزیزم