2777
2789
عنوان

نه سال ازدواج کردم

638 بازدید | 46 پست

اینک دلم میخاد فرش و مبلم عوض کنم و سیله های خونم تمیز نوباشه بنظرتون زوده برای این کارا بنظرتون زیاده خواهییه فقط فرش مبل پولم داریم شوهرم میگه بریم زمین بخریم فرش مبل به چه دردی میخوره

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خونه دار همه زندگیت به راه بخر اگر نه نخر 

شاید بخاطر این میگه نگران اینده بچه هاست این مملکت هر روز چیزا گرونتر میشن

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

راست میگن زمین بهتره اگه میتونید بخرید  وقت واس عوض کردن دکوراسیون زیاده

😭😭😭😭

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

بستگی داره خب اگه نو موندن و مدلشون خیلی قدیمی نیس خب عوض نکن فعلا.من 8ساله ازدواج کردم چندروز پیش فرشمُ عوض کردم میخوام مبل هم بگیرم اخه از ریخت افتادن

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اگر خونه دار همه زندگیت به راه بخر اگر نه نخر  شاید بخاطر این میگه نگران اینده بچه هاست این مم ...

اره بخاطر پسرم میگن زمین بخریم