2777
2789
عنوان

یکی دوستم داره

533 بازدید | 54 پست

سلام مه‌زاد هستم......

چند روزیه متوجه شدم یکی از پسردایی هام دوستم داره ولی هرچی باخودم فکر کردم دیدم اصلا دوسش ندارم ، چیزی کم نداره ، مهندسه وضع مالی فوق العاده‌ای داره خوش تیپه همه حرفشو میزنن ولی نمی دونم چرا من دوسش ندارم ، حالم خیلی بده هر وقت میرم تو جمع فامیل همه باهام درموردش حرف میزنن ولی من........ همه‌ش احساس گناه میکنم خیلی ناراحتم هرجا و در هر شرایطی یکی چشمش دنبالت باشه خیلی بده 😥 به نظرتون چیکار کنم😥

با تو از ترانه گفتم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ دوسش نداری بیخیال ازش بگذر

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
میگذرم ولی تحمل نگاهاشو ندارم😦

ازاین نگاها توزندگی همه هست

تو دانشگاه همچین نگاهی دنبالم بود همکلاسیم

بلاخره خسته شد خودش کوتاه اومد

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗